Slike småskader kan fort oppstå, men det trenger ikke være dyrt å reparere. Med Smart Repair utførerer vi reparasjoner på en rimelig og effektiv måte.

Tidligere kunne slike reparasjoner være dyre og tungvinte, men med nye teknikker og spesialtilpassede verktøy har jobben blitt vesentlig enklere, noe som reflekteres i prisen.

Vårt mål er å gjøre reparasjonen så liten og så raskt som mulig, til lavest mulig pris for deg. Som oftest kan vi reparere og lakkere kun det området som er skadet, slik at du slipper å bruke penger på kostbare deler eller mer omfattende lakkering.


 

Dette kan repareres med Smart Repair

 
Retting av småbulker uten lakkering

Karosserimassasje ved hjelp av spesialbygde rettespaker kan rette opp småbulker til en svært hyggelig pris.

Lakkskader

Med spotlakkering kan man lakkere kun det skadede området, noe som er svært kostnadseffektivt sammenlignet med tradisjonell lakkering.

Du bør sjekke lakken for småskader jevnlig og reparere disse så fort som mulig før rusten kommer snikende. Rust kan spre seg under lakken, noe som kan føre til at den begynner å flasse av. Ved rask reparasjon av lakkskaden, kan du unngå å måtte reparere og lakkere større områder av bilen senere.

Plastskader

Vi reparerer hard eller myk plast på interiør og eksteriør rimelig og effektivt (f.eks. instrumentbord, skjermbuer og støtfangere).

Skade på aluminiumsfelger

Hakk og riper kan repareres raskt, billig og effektivt slik at felgen fremstår som ny.

Autoriserte skadeverksteder

Du kan være helt trygg på at Mobile har proffesjonelle verkstedsanlegg med dedikert fagpersonell som vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd med både resultat, pris og rask utbedring av alle typer skader.


Bestill time eller kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon.