Vi søker lærlinger
 

Som en av Norges største bilforhandlerkjeder med over 30 forhandlere og verksteder er vi ofte på utkikk etter nye lærlinger.

Går du en utdanning innen et fagområde som gjør at en lærlingplass hos oss er aktuelt, vil vi gjerne høre fra deg. Ofte legges det ikke ut stillingsannonser på lærlingplasser, da vi forespør fagskole eller personer vi allerede er i kontakt med.

Er du interessert i lærlingplass hos Mobile? Da håper vi at du sender oss en søknad, eller kommer innom en av forhandlerne våre for en prat!

Dersom du ønsker å ta direkte kontakt med stedet du ønsker å jobbe på eller bare vil utforske våre forhandlere, finner du oversikten her.

Lærlingfag hos Mobile
Mekaniker
Lakk og karosseri
Delefag
Salg og service
 

Mobile skal være et sted å lære, vokse og trives


Som lærling følger man et fagløp for utdanningen, der man til slutt skal ta en fagprøve. Hos Mobile er lærlinger er mye mer enn kun utplasserte elever.

Vi ønsker at alle våre lærlinger skal lykkes og tar deg gjerne imot som fast ansatt etter bestått fagprøve.

Som lærling vil du få tildelt eget verktøy, slik at når du er klar for å jobbe mer selvstending gir vi deg luft under vingene - med trygg veiledning og støtte fra dine medarbeidere.

En Mobile-lærling er som alle andre Mobile-ansatte – en del av familien. Du blir en kollega i avdelingen på lik linje med alle andre. Vi skal gjøre det vi kan for at du skal bestå fagprøven din med glans!

Er du interessert i å bli lærling hos oss?


Send oss en søknad til jobb@mobile.no der du forteller litt om deg selv, hvilket lærefag du er interessert i og hvor du ønsker å jobbe.

SEND ÅPEN SØKNAD