Mobile kan hjelpe deg med service og vedlikehold av din bobil på de fleste merker. Våre dyktige mekanikere har de nødvendige kursene og sertifiseringene for å utføre jobben.

Vi har gode priser på service i henhold til prislister fra merkeimportør. Dersom bobilen din trenger andre utbedringer eller ytterligere vedlikehold, informerer vi om pris på dette før vi starter arbeidet.

Årlig service

Det er viktig å følge serviceprogrammet til bobilen for å forebygge og potiensielt unngå kjedelige verkstedsbesøk i ferien. I tillegg sikrer du dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon.

Liten service (12 mnd)

6 495,-

Stor service (24 mnd)

11 550,-

Ved 3,0 l motor vil det komme et tillegg på 1 200,- for ekstra olje.
 

Registerreim og vannpumpe

Alle som har opplevd registerreimbrudd vet at det ofte fører til motorhavari på de fleste bobiler. Vi kan garantere at et slikt brudd er enda kjedeligere på ferie. Er du usikker på om registerreimen er byttet eller om den holder ut hele ferien, så ta en tur innom et av våre verksteder.

Registerreim

Fra 11 490,-

Helintegrert fra 14 450,-

Registerreim m/vannpumpe

Fra 15 995,-

Helintegrert fra 18 950,-
 

Bremseservice

Under en bremseservice undersøker vi bremsene for skader og rust. Vi renser og smører, kontrollerer bremsevæsken og sjekker at alt av rør og slanger er i orden. Til slutt utfører vi en bremsetest for å sørge for at alt fungerer som det skal og at trafikksikkerheten opprettholdes.

2-akslet bobil

1 995,-

3-akslet bobil

2 995,-

Ved behov for å bytte bremsevæsken koster det 2 195,-. 
 

Ulik maksimal totalvekt

Våre mekanikere har ulik sertifisering når det kommer til størrelsen på bobiler de har lov til å jobbe på. Kontakt ditt lokale bobilverksted for mer informasjon rundt dette. 

Våre bobilverksteder:

Bestill time eller kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon.