Keramisk lakkbeskyttelse er en svært hard og gjennomsiktig forsegling, som forlenger billakkens kvalitet over tid. Samtidig motvirker lakkbeskyttelsen at smuss fester seg, og får vann til å renne lettere av. Derfor blir bilen betydelig enklere å holde ren og blank, til enhver tid.

Drop Off produkter

5 års garanti

Siden Drop Off kom til Norge i 2015 har de levert over 25 000 behandlinger med keramisk lakkbeskyttelse.

Det gjør at Mobile trygt kan stå inne for den kvaliteten de lover med 5 års garanti.


Prisliste

 
Personbil
DropOff Lotus
6 990,–
DropOff Pro
8 690,–
Top Gloss (kontrollvask) DropOff Lotus
1 890,–
Top Gloss (kontrollvask) DropOff Pro
2 290,–
Varebil
DropOff Lotus
8 390,–
DropOff Pro
10 490,–
Top Gloss (kontrollvask) DropOff Lotus
2 290,–
Top Gloss (kontrollvask) DropOff Pro
2 790,–

På bruktbil vil det i noen tilfeller være behov for lakkrens før lakkforseglingen kan påføres. Da vil vi rense lakken og fjerne så mange riper som mulig for å sikre et godt resultat. Behandlingen prises individuelt og gis tilbud på direkte fra forhandler. Alle priser er inkl. mvaPasser til alle biler

Drop Off blir brukt på alle typer biler, alt fra nye eksklusive sportsbiler til eldre veteranbiler, men først og fremst helt vanlige biler, nye som brukte. Har du ny bil vil den holde seg fin lenger, og har du bruktbil vil den se nyere ut. Uansett vil følelsen av ren og blank bil vare.

Gjør bilens overflate sterkere og blankere

Den keramiske lakkforseglingen fyller mikroskopiske ujevnheter i billakken, og skaper en helt glatt og hard overflate, med enestående, høy glans. Profesjonelt forarbeid med riktig verktøy, er en avgjørende del av å oppnå et perfekt resultat.

Forsterket billakk

Lakken beskytter det meste av bilens overflate. Drop Off behandlingen beskytter selve lakken, ved å gjøre overflaten langt hardere og mer motstandsdyktig mot riper og kjemisk påvirkning.

Enklere bilhold

Alle biler må vaskes jevnlig for holdes rene. Fordelen med Drop Off er at smuss får langt dårligere feste, og vann renner mye lettere av. Bruk av riktige vaskeprodukter og vasketeknikk gjør bilvasken til en god vane, som ikke krever mer innsats enn strengt tatt nødvendig.

Drop Off vaskeprodukter uten bag

Slik holder du bilen finest mulig, med minimal innsats

For deg som er opptatt av å ta godt vare på bilen din, anbefaler vi la en profesjonell bilpleier legge grunnlaget med keramisk lakkbeskyttelse, og deretter fortsette vask og vedlikehold på egen hånd med riktige produkter. Gjennom vårt oppfølgingsprogram får du god struktur på bilholdet.

Hvorfor velge Drop Off hos Mobile?

Mobile er autorisert og kvalitetssikret av Drop Off. Hos oss er du sikret et
profesjonellt resultat, samtidig som vi med vårt oppfølgingsprogram og Drop Off sitt garantisystem vil gi deg visshet om at bilen din er i trygge hender.

Keramisk lakkforsegling

Drop Off logo

Beskytter mot:
  • Veisalt
  • Sur nedbør
  • UV-stråling / sollys
  • Fugleavføring
  • Steinsprut
Gir deg:
  • Enklere vedlikehold
  • Dypere glans
  • Fantastisk beskyttelse
  • Glasshard overflate
  • Økt annenhåndsverdi

Bestill time eller kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon.

Dersom førstegangsbehandlingen ikke utføres samtidig med utlevering av ny eller brukt bil påløper det et tillegg på 490,- for vask og avfetting av bilen.