Mobile Drammen og Mobile Skøyen har unik fagkompetanse på elbiler og tilbyr et eget batteriverksted. Mobile Drammen tilbyr dette på elbiler fra Opel og Nissan, mens Skøyen tilbyr dette på de fleste elbiler, unntatt merket Tesla. Ta kontakt med forhandler og forhør deg angående din elbil.  

På verkstedet utføres bytte av enkeltstående battericeller, til utskiftning av hele batteripakker. Våre dyktige mekanikere er sertifisert på elbiler fra Nissan og Opel og har det riktige utstyret for å utføre det nødvendige vedlikeholdet bilen trenger. 

For øyeblikket har vi kun batteriverksted hos Mobile Drammen og Mobile Skøyen, men ved behov kan det avtales frakt fra din nærmeste forhandler.

Unngå unødvendige og store reperasjoner

Gjennom grundig kontroll av bilens høyspentbatteri kan vi gå inn og skifte enkeltceller etterhvert som de får lavere kapasitet. Slik gjør vi reparasjonene vesentlig enklere og ikke minst rimeligere enn ved større utskiftninger av kompenter og batterier.

Tilbud – kontroll til kun kr 595,–

Vi tilbyr kontroll av rekkevidde og batterikapasitet på din elbil til kun kr 595,–.

Usikker? – Ta kontakt!

Dersom du er usikker på om det er behov for kontroll eller reparasjon av din elbil, ta kontakt med oss – vi hjelper deg med å finne beste løsning.

KONTAKT FORHANDLER