Mobile Drammen er det eneste verkstedet som tilbyr denne fagkompetansen sør for Lier kommune og helt ned til Kristiansand. På verkstedet utføres bytte av enkeltstående battericeller, til utskiftning av hele batteripakker. Våre dyktige mekanikere er sertifisert på elbiler fra Nissan og Opel og har det riktige utstyret for å utføre det nødvendige vedlikeholdet bilen trenger. 

For øyeblikket har vi batteriverksted kun hos Mobile Drammen, men ved behov kan det avtales frakt fra din nærmeste forhandler.

Bestill time


 

Unngå unødvendige og store reperasjoner

Gjennom grundig kontroll av bilens høyspentbatteri kan vi gå inn og skifte enkeltceller etterhvert som de får lavere kapasitet. Slik gjør vi reparasjonene vesentlig enklere og ikke minst rimeligere enn ved større utskiftninger av kompenter og batterier.

 

Åpningstilbud – kontroll til kun kr 595,–

For å feire åpningen av batteriverkstedet vårt hos Mobile Drammen tilbyr vi kontroll av rekkevidde og batterikapasitet på din elbil fra Nissan eller Opel til kun 595,–.

 

Usikker? – Ta kontakt!

Dersom du er usikker på om det er behov for kontroll eller reparasjon av din elbil, ta kontakt med oss – vi hjelper deg med å finne beste løsning.

KONTAKT FORHANDLER