Litt tyngre enn NX Twin, men både lengre og høyere med et romsligere lastevolum på 450 liter som gir plass til enda mer bagasje.

God andreplass

I NAF sin test av takbokser havner NX Twin XL på en god andreplass med en total score på 9.1, bare slått av NX Premium, også fra Packline.

NX Twin XL er laget i plast og veier 5 kg mindre enn glassfiberboksen NX Premium. Derfor er den også litt enklere å håndtere og å løfte opp på taket av bilen. Brukerpanelet som testet boksen sier også at den er enkel å åpne og at det er enkelt å sikre lasten. Med en score på 8.8 i brukervennlighet går den forbi testvinneren NX Premium som fikk en score på 8.5 i brukervennlighet. 

Les hele testen på naf.no

Twin Sheet-teknologi

Packline NX Twin XL – verdens første takboks produsert med revolusjonerende Twin Sheet-teknologi. Denne nye revolusjonerende Packline serien kombinerer vår aerodynamiske kompetanse med en unik og ledende Twin Sheet produksjonsmetode.

HTS Packline er den første produsenten av takbokser til å benytte denne teknologien. Twin Sheet er en ny produksjonsmetode der man gjennom å benytte avansert teknikk både kan vakuumforme og sveise sammen to plastdeler med hverandre til en enhet. Det gjør at materialet blir ekstremt sterkt uten at man behøver å bruke mer materiale.

Underdel bestående av aerodynamisk ytterskall og kraftig profilforsterket innerskall hvor alle innfestinger er skjult montert. Overdel i nyeste bildesign-linjer – delikat design helt uten skjemmende profiler.

 

Forsterket frontparti

NX Twin XL har et forsterket frontparti med innvendig forhøyet underdel i forkant, for å forhindre utgliding av bagasje. Dette gir økt sikkerhet og stabilitet. Nyutviklet dobbeltlås uten bruk av nøkkel med betjening fra høyre side betyr trygg plassering på fortauet!

 

Stor lasteevne

Lav vekt på kun 24 kg gir stor lasteevne. God innvendig høyde og stort lastevolum på 450 liter gir plass til ekstra mye bagasje på bilturen. Packline produserer markedets eneste takboks med patentert lift-off åpningsmekanisme med inn- og utlasting fra 3 sider – samtidig!

 

Spesifikasjoner
MaterialeHøyglans ABS-akryl
Utvendige mål (LxBxH)215 x 88 x 34 cm
Innvendige mål (LxBxH)212 x 80 x 31 cm
Vekt24 kg
FargeSvart pianolakk
Garanti5 år
SikkerhetOppfyller CIty Crash-normen

OBS: Montering og annet utstyr kommer i tillegg.