NX Premium er en ny glassfiberboks fra Packline. Den har fått et nytt unikt design, tilpasset dagens bilers moderne linjer. I tillegg er den svært aerodynamisk, hvilket betyr lavt merforbruk av drivstoff eller elektrisitet, samt at den genererer svært lite vindstøy.

TESTVINNER 2021

I NAFs test av takbokser er NX-Premium testvinner og bekrefter dermed at dette er markedets mest trafikksikre boks. Den scorer også svært godt på brukervennlighet.

Glassfiberboksen fra Packline får toppscore både i kollisjonstest i 30 km/t og i 40 km/t. I tillegg får den gjennomgående positive tilbakemeldinger fra brukerpanelet som har testet hvor enkel den er å håndtere.

Les hele testen her på naf.no

Innstøpte gassdempere

Innfesting til gassdemperne er innstøpt, slik at disse ikke synes utenpå boksen. Nevnes bør også den elegante overgangen mellom lokk og underdel. Trykknapp-åpning på høyre hjørne bak.

 

Svært aerodynamisk

NX Premium er svært aerodynamisk, hvilket betyr lavt merforbruk av drivstoff eller elektrisitet, samt at den genererer svært lite vindstøy.

 

Robust og stabil

NX-Premium er, med sine doble sidevegger, svært torsjonsstiv, og fremstår som en meget robust og stabil takboks. NX-Premium gir mulig montering svært lavt ned mot taket.

 

Spesifikasjoner
MaterialeFiberglass
Utvendige mål (LxBxH)220 cm x 92 cm x 31 cm
Innvendige mål (LxBxH)214 cm x 87 cm x 29 cm
Volum460 liter
Vekt30 kg
FargeSvart, hvit eller lakkert i bilens farge
Garanti5 år
SikkerhetOppfyller CIty Crash-normen

OBS: Montering og annet utstyr kommer i tillegg.