Robust hjemmelader med energispareknapp

DEFA Solid er din løsning for en pålitelig og praktisk hjemmelader til elbilen din. DEFA Solid er en praktisk hjemmelader med robust design som er laget for tøffe forhold. Uansett om det er sol, regn eller snø, vil DEFA Solid stå sterkt og gi deg trygg lading gjennom hele året. Med en integrert ladekabel og intuitiv energisparing, får du en enklere hverdag med mulighet til å redusere kostnader knyttet til lading. Lader du med stikkontakt i dag, kan DEFA Solid enkelt monteres på samme strømpunkt av en elektriker. 

  • Robust ladeløsning – opptil 4,6 kW
  • Enkel i bruk 
  • Integrert 6 meter type 2-kabel 
  • Energisparing: Sett ned ladeeffekten til 4,6k W, 3,6 kW eller 2,3 kW 

 

Enkel og effektiv lading

DEFA Solid tilbyr enkel og effektiv elbil-lading. Med en rekke ulike ladeeffekter å velge mellom, kan du tilpasse laderen til dine spesifikke behov. Enten du trenger en ladekapasitet på 3,7 kW eller 22 kW, er DEFA Solid klar til å betjene din elbil med strøm. Med energisparingsknappen kan du enkelt sette ned ladeeffekten når du for eksempel er mange dager på hytta og ikke skal bruke bilen på en stund. 

Velg DEFA Solid for en pålitelig og enkel ladeløsning for din elbil. Vi er stolte av å tilby den beste kvaliteten, sikkerheten og brukervennligheten. Kontakt oss i dag for mer informasjon og få en skreddersydd løsning for dine ladebehov. Med DEFA Solid får du en hjemmelader du kan stole på.

La oss sammen gjøre elbil-lading hjemme enklere og mer praktisk. Velg DEFA Solid – din pålitelige partner for elbillading.