Den ultimate hjemmeladeren

Ditt beste valg for en ferdigmontert hjemmelader som leverer rask, pålitelig og brukervennlig lading for din elbil. Med et sterkt fokus på kvalitet, sikkerhet og innovasjon har DEFA Power raskt etablert seg som en leder innen elbil-ladeløsninger. DEFA Power har et intuitivt display og seks meter integrert ladekabel som forenkler ditt daglige bruk og gir deg full kontroll over ladingen. DEFA Power optimaliserer tilgjengelig strøm og lar deg lade til lavest mulig kostnad med maksimal effekt. 

  • Maksimal effekt – opptil 22 kW
  • Integrert 6 meter type 2-kabel
  • Intuitivt display 
  • Klar for fremtiden med tilkobling til WiFi og klargjort for OCPP 2.0.1 og Plug & Charge. 

*Kostnader for datatrafikk tilkommer

Full kontroll med DEFA Power-appen

PowerSmart lar deg lade når strømmen er billigst – uavhengig av strømselskap eller hvilken bil du har. Appen henter daglige faktiske strømpriser fra Nord Pool, som gir deg kontroll over kostnader knyttet til lading. Du bestemmer selv hvor mye du vil redusere ladingen i perioder med høye strømpriser. Du kan også kontrollere ladeeffekten for å unngå å lade når det er strømtopper. 

Enkel og praktisk

DEFA Power er utformet med brukervennlighet i tankene. Den er enkel å bruke, og installasjonen er smertefri takket være våre dyktige installatører. Når laderen er installert, trenger du bare å koble til elbilen og la DEFA Power ta seg av resten. Den intuitive brukerappen gir deg full kontroll over ladingen, slik at du kan overvåke strømforbruket, sjekke ladestatusen og planlegge ladingen enkelt og praktisk.

Velg DEFA Power for en problemfri og pålitelig ladeløsning for din elbil. Vi er stolte av å tilby den beste kvaliteten, sikkerheten og innovasjonen i bransjen. Kontakt oss i dag for mer informasjon, og få en skreddersydd løsning for ditt behov. Med DEFA Power får du en hjemmelader du kan stole på.