Nye Opel Corsa-e


100% elektrisk. På markedet tidlig i 2020.

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Prisene på nye Opel Corsa-e er klare!

Fra kun 257.900,–

MOTTA MER INFORMASJON

330 km rekkevidde
Nye Corsa-e har rekkevidde på imponerende 330 km* (WLTP) på én lading, og batteriet i Corsa-e kan lades til 80% på bare 30 minutter. Perfekt til hverdagskjøring.

Nykommeren blir tilgjengelig i tre utstyrsnivå: e-Selection, e-Edition og e-Elegance.

Last ned prisliste.

En ny, elektrisk epoke tar form.

MOTTA MER INFORMASJON

Sports- og regenereringsmodus
Med den nye Corsa-e gir vi deg valget mellom tre ulike kjøremodus – Normal, Eco og Sport. Sistnevnte sørger for økt respons og mer sportslig dynamikk, mens Eco sørger for optimalisert rekkevidde.

0–50 km/t på 2,8 sekunder
Elmotoren på 100 kW (136 hk) og et maks moment på 260 Nm, gjør at nye Corsa bruker 2,8 sekunder fra 0-50 og 8,1 sekunder til 100 – begge prestasjoner som bidrar til å understreke bilens sportslige egenskaper.

Ja takk, jeg ønsker mer informasjon.

Send inn skjemaet under hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om bilen.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Oppgitt rekkevidde er foreløpig, og har blitt bestemt i henhold til WLTP testprosedyre (R (EC) nr. 715/2007, R (EU) nr. 2017/1151). EG-typegodkjenning og samsvarssertifikat er ikke tilgjengelig ennå. De foreløpige verdiene kan avvike fra den offisielle endelige typegodkjenningsdata. Ditt daglige batteriforbruk vil variere og er avhengig av ulike faktorer. Spesielt: Personlig kjørestil, veiforhold, utetemperatur, oppvarming / klimaanlegg, forhåndsvarming.

*Teoretisk verdi, kalkulert basert på 330 km WLTP rekkevidde. I en offentlig hurtigladestasjon (100 kW likestrøm). Tilsvarer lading fra flatt batteri. Ladetiden kan variere med type og effekt på ladestasjonen, utetemperaturen på ladestedet og batteritemperaturen.

Forbehold om prisendringer i 2020. Forbehold om feil.