Her er noen gode grunner til å bytte inn bilen din hos en forhandler. 

Enkel og stressfri prosess

Når du velger å bytte inn bilen din, tar forhandleren av seg hele prosessen for deg, fra vask og annonsering til kontrakt og finansiering. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne en kjøper for den gamle bilen din eller håndtere papirarbeidet knyttet til salget. En forhandler tar seg av alt, og du trenger kun å fokusere på å finne den perfekte, nye bilen.

Raskt og trygt oppgjør 

Å levere bilen din i innbytte vil gi deg et raskt og trygt oppgjør sammenlignet med å selge den selv. Du slipper å vente på potensielle kjøpere eller forhandle om prisen. Forhandleren gir deg et konkurransedyktig tilbud på stedet, og prisen trekkes fra den nye bilen du skal kjøpe. 

Du slipper å være uten bil mellom salg og kjøp 

Ved innbytte er det vanlig å levere bilen samtidig som du henter din nye bil. Det betyr at du slipper å organisere alternative transportløsninger mens du venter på din nye bil, noe som forenkler prosessen og gjør hele opplevelsen mer smidig og bekymringsfri. 

Forhandleren overtar ansvaret 

Da forhandleren overtar alt av ansvar knyttet til salget av din gamle bil, er det mindre sannsynlig at noe uforutsett dukker opp i etterkant av salget. Skulle det komme noen klager eller krav fra den nye eieren, er det forhandleren som må håndtere disse. Dette gir deg en ekstra trygghet og fred i sinnet når du bytter ut din gamle bil med en nyere modell. Hele prosessen blir mer sømløs og bekymringsfri, ikke bare for deg som selger, men også for den nye eieren.  

Mobile kan ta din bil i innbytte 

Vi tar gjerne din bil i innbytte. Da kan du oppgradere til en ny bil hos oss, samtidig som du får en rettferdig pris for din nåværende bil. Våre erfarne medarbeidere står klare til å vurdere bilen din og gi deg et godt tilbud. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å avtale en uforpliktende verdivurdering av bilen din. 

Innbytte bil

Selge bilen din uten innbytte?  

Du trenger ikke å kjøpe ny eller brukt bil hos oss, dersom du ikke ønsker det. Vi kjøper din brukte bil, både med og uten innbytte. 

Våre bruktbilavdelinger har god kompetanse når det gjelder verdivurdering av biler. Vi undersøker bilens tilstand grundig, inkludert feil eller mangler som kan påvirke verdien. Andre faktorer, som årsmodell, kjøpesum og antall kilometer kjørt, vil også bli tatt hensyn til. 

Slik fungerer det: 

1. Fyll ut dette skjemaet med informasjon om bilens tilstand
2. Motta tilbud eller henvendelse om visning av bilen
3. Aksepter budet eller avtalen om visning av bilen
4. Lever bilen til Mobile-forhandleren
5. Motta penger på konto