Endelig blir det bilmesse igjen i Bergen, etter at korona-pandemien satte en stopper for arrangementet i fjor. 12 000 kvadratmeter i idrettshallene på Sotra Arena skal igjen bli fylt opp med siste nytt av biler, bobiler, utstyrsleverandører og andre bilrelaterte tjenester, helgen 5.-7. november.

Totalt stiller 15 forhandlere ut 28 bilmerker. Mobile Kokstad, Mobile Åsane og Mobile Drotningsvik deler stand på messen og stiller med bilmerkene Hyundai, Opel, Citroën, Jeep, Alfa Romeo og Fiat.


Elektriske biler i vinden

Daglig leder hos Mobile Kokstad, Stig Inge Olsen, forteller at Norges største bilmesse er populært blant publikum og et viktig arrangement å delta på for å møte potensielle kunder. De tre Bergens-forhandlerne stiller derfor med hele salgskorpset denne helgen, mellom 12-15 stk, og tar med seg en rekke spennende bilnyheter.

Vi gleder oss spesielt til å vise frem de elektriske nyhetene Hyundai IONIQ 5, Citroën ë-C4, Opel Mokka-e, Opel Corsa-e og Fiat 500e, som allerede har blitt svært populære modeller, og som vil være tilgjengelige for prøvekjøring denne helgen. Nye Opel Grandland tar vi også med oss, og tror kommer til å vekke stor interesse blant publikum.   

Opel Grandland og Citroën ë-C4
Messen viktigere enn noen gang

Det har aldri vært vanskeligere å velge ny bil, med en uavklart avgiftspolitikk, inntoget av nye drivlinjer og teknologi. På Bilmessen vil du kunne få se og oppleve de nyeste bilmodellene, lære om nye bilmodeller som kommer, få vite mer om trendene i markedet og snakke med forhandlere og andre bilinteresserte, nettopp for å kunne treffe en god beslutning. Så for de som lurer på hva slags bil de skal kjøpe neste gang, er svaret trolig å finne på Bilmessen. 


Mulighet til å effektivisere prøvekjøringen

Det vil stå parkert nærmere 100 demobiler utenfor messen, klare til prøvekjøring. På den måten vil man enkelt kunne prøvekjøre de modellene man er interessert i. Og finner man drømmebilen, er det gode muligheter til å kjøpe bilen der og da. Et besøk på Bilmessen er derfor en god anledning til å prøvekjøre flere biler på én og samme dag, og ikke minst gjøre et god avtale med forhandleren.


Et arrangement for hele familien

Foruten om å tilby gratis inngang, er Bilmessen et arrangement for hele familien. Det blir satt opp et eget lekeområde for barn, med bilbane og små elektriske biler. Det blir også servert et godt utvalg av mat og drikke, både med bakeri med kaffe og boller, baguetter og annen varm mat. Så ta turen ut til Bilmessen, for en hyggelig bildag for hele familien.
 

Les mer om Bilmessen

Bilmessen logo
 Kontakt våre forhandlere i Bergen