Mobile Hokksund kan i oktober se tilbake på 10 år som Volkswagen-forhandler og feirer dette både internt og eksternt i en 10-dagers kampanjeperiode. Her serveres det kake og kaffe i butikken og øses ut med en rekke gode tilbud til kundene. Det planlegges også en firmatur for de ansatte på nyåret, nå som corona-restriksjonene endelig har lettet.

Flere av våre ansatte har vært med helt fra starten av og vært med i oppbyggingen av denne forhandleren.

– Anders Thielemann, daglig leder

Han trekker frem blant annet delesjef John Robert Aass, som har hatt ansvaret for å bygge opp delelageret, i det som den gang var et tomt lokale og bygg for øvrig. For bygget som i sin tid tilhørte Eiker Motorshop, ble revet ned med grunnen og bygd opp til et splitter nytt praktbygg og etter strenge Volkswagen-standarder.

Jeg kjøpte inn deler for over 250 000 kroner til vårt nye delelager den gang, og trodde jeg hadde tatt altfor mye i. Men jeg fikk beskjed fra øverste hold om at her måtte det handles inn vesentlig mer, for her skulle vi ikke mangle noe.
 

– John Robert Aass, delesjef

Fra å starte med rundt 15 ansatte teller i dag forhandleren 27 årsverk og har vokst jevnt og trutt i omsetning de siste årene. De har en solid kundebase og deres første kunde tilbake i 2011, er i dag fremdeles kunde av forhandleren.
 

Ansatte vært med fra starten av

Fra venstre: Rune Roseth, John Robert Aass, Sindre Nilsen, Bente Sandengen og Christoffer Hågensen, som alle har vært med fra starten. 


Gode kampanjetilbud - kun kr 100,- for EU-kontroll

Det er ikke bare internt at 10-års jubileet feires med brask og bram. Kundene til Mobile Hokksund nyter godt av jubileet med flere gode spesialtilbud og hyggelig stemning i butikken.

Vi ønsker å gjøre stas på kundene våre, og alle som kommer innom oss i denne perioden serveres kaffe og kake. I kampanjeperioden får også alle kunder 10% på alle verkstedsbestillinger og tilbehør & deler til bil. 

 

De ti første kundene som bestiller EU-kontroll på sin Volkswagen- eller Skoda-modell, får også dette til kun kr 100,-. Så her gjelder det å være tidlig ute!

Thielemann forteller videre at de også har gode tilbud på nybil og bruktbil, der kundene kan spare opp til 42.500,- på utvalgte modeller. Så er du på jakt etter ny bil, er dette anledningen til å gjøre et kupp.

Ellers nevner han at de mest populære Volkswagen-modellene i butikken for tiden er ID.3 og familie-SUV-en ID.4, som ble kåret til årets bil i 2021 av World Car Awards. Disse er selvsagt tilgjengelig for prøvekjøring.

Thielemann avslutter med å takke sine kunder og ansatte for at de kan feire 10 år, og ønsker alle sine kunder velkommen innom butikken for litt kake og en hyggelig bilprat.