Etter tre års fravær er Vestfolds største og eldste bilmesse endelig tilbake i Badeparken i Sandefjord. Mobile Jarlsberg, Mobile Larvik og Mobile Auto Vestfold deltar alle på bilmessen, med sine bilmerker; Citroën, Nissan, Opel, Skoda, Honda, Fiat, Jeep og Alfa Romeo. Det gjør også de fleste konkurrentene i distriktet og det ventes mer enn 30 bilmerker, flere enn 140 biler utstilt og rundt 60 000 publikummere denne helgen.

Bilmessen er et utrolig positivt og hyggelig arrangement for hele familien med en svær bilutstilling, food trucks og god sommerstemning i Badeparken. Arrangementet gir oss bilforhandlere muligheten til å vise frem varelageret vårt og bygge synlighet i distriktet. Og ikke minst, er du på jakt etter nybil finner du alt samlet på et sted, forteller Sondre Nielsen, salgssjef hos Mobile Jarlsberg.

Han utdyper at de har vært med på Bilmessen i Sandefjord flere ganger tidligere og at slike arrangementer fører med seg både leads og salg for selgerne, men at det viktigste motivet for deltakelsen er å bygge synlighet og omdømme lokalt.

Vi tre Mobile-forhandlere i Vestfold skal ha en stor profilert stand i år, med plass til rundt 30 biler. Vi gleder oss til å vise frem alle de spennende bilnyhetene våre og ha en hyggelig bilprat med publikum.

 

 

Må møte kundene der de er

Mobile Auto Vestfold opplever det også som svært viktig å være ute i distriktet og delta på ulike arrangementer gjennom året, for å synliggjøre bilmerkene de fører. De deltar på i alt ti kundeaktiviteter fra mars til august og har laget en egen turnéplan, som startet i mars med Tønsberg Torv Handelsdager og avsluttes i august med Vivestad Høstmarked.

Det nytter ikke og bare være inne i butikken og vente passivt på kundene. Ihvertfall ikke for de nisjémerkene vi fører. Vi må aktivt ut å vise frem bilene vi fører og gleder oss til å snakke med kundene der de er, forteller Fredrik Sandland, daglig leder hos Mobile Auto Vestfold.

Er du på jakt etter nybil eller bare interessert i en uformell bilprat? Ja, da anbefaler vi deg å ta turen til Bilmessen i Sandefjord denne helgen.