Allsang av populære melodier

Sommerens kanskje hyggeligste TV-program, Allsang på Grensen går av stabelen 22. juni og strekker seg igjennom sommeren og 7 programmer, frem til 30. juli. Mobile er igjen en av hovedsponsorene til det populære og folkelige programmet, som er TV2s storsatsning sommerstid. Ettersom covid-restriksjonene nå omsider har lettet planlegges det i år for en helt normal sesong, med rundt 5000-8000 publikum tilstede hver sangaften på Fredriksten festning i Halden. Det planlegges også et heidundrandes avslutningsprogram med konserter og liv i hele Halden by.

Med Kathrine Moholt og Staysman som erfarne programledere, er det duket for en ordentlig sangfest med en rekke av landets mest kjente artister. TIX, Odd Nordstoga, Didrik Solli-Tangen, Marcus & Martinus og Kurt Nilsen er bare noen av trekkplastrene som blir å se på Allsang på Grensen. Og i år kommer det også noen internasjonale artister til Halden, slik som Ronan Keating, Johnny Logan, Loreen og Lukas Graham. 

 

Et program som treffer folk flest
 

For oss Mobile-forhandlere i Østfold er samarbeidet med Allsang på Grensen et veldig positivt initiativ, som skaper god oppmerksomhet lokalt.

Men dette er ikke bare et konsept som treffer Østfoldingene godt, for Allsangprofilen treffer også målgruppen til Mobile; det er jordnært, ekte og treffer folk flest. Og ikke minst så er det et ordentlig «feel good»-program.


– Tor M. Karlsen, daglig leder hos Mobile Fredrikstad

Mobile vil være godt synlig på Fredriksten festning med stand og bilutstilling, og i år igjen er det Opel som får ekstra oppmerksomhet i programmene og på innspillingssettet. Tar du turen innom Mobiles stand får du også med deg gratis popcorn, give aways og kan delta i en Kahoot-konkurranse, der du på hver innspillingsdag kan vinne et gavekort til verdi av kr 5000. 

Publikum på konsert

Vinn billetter til Allsang på Grensen


Hold et øye med Facebooksiden til Mobile for å få muligheten til å vinne billetter til Allsang på Grensen.

Det er bare å synge med!

Se artister og program her