Christoffer Homb, daglig leder på Mobile Elverum, gleder seg over og endelig kunne feire åpningen av deres moderne nybygg, etter en to år lang byggeprosess på Grindalsmoen. Dette gjør de fire dager til ende med hyggelig førjulsstemning i butikken, kaffe og kake til alle som kommer innom. Ikke minst er det gode tilbud på bil, service og tilbehør under åpningsdagene 1.-4. desember. 

Våre merker Nissan, Kia og Opel kommer nå endelig til sin fulle rett i lokalet profilmessig, og bilene vi tilbyr kan bli vist på en oversiktlig og god måte. 

 

– Christoffer Homb, daglig leder

Fra å ha rundt 1000kvm2 i en gammel og slitt bygning fra 70-tallet, kan Mobile Elverum nå boltre seg på 3000kvm2. Dette inkluderer et splitter nytt og lyst bilutstillingslokale, med stor takhøyde og panoramavinduer, et helt nytt verksted og delelager. Et romslig møterom og et nytt spiserom for de ansatte har det også blitt plass til, i den store bygningen bekledd med mørkt treverk. De gamle lokalene, som ligger vegg i vegg med den nye bygningen, skal etter omfattende oppussing benyttes som bruktbilavdeling.

Det skal bli utrolig godt å få bruktbilparken vår innendørs, og slippe å skrape og børste av snø av bilene hele vinteren igjennom. Det blir jo også ordentlig kaldt her på Elverum, så flatt batteri har ikke vært uvanlig å oppleve.  

Mobile Elverum


Elbiler på fremmarsj i distriktet

Han forteller at foruten om å få bruktbilavdelingen deres innendørs, jobbes det også mot å etablere et eget batteriverksted i en forlengelse av verkstedet deres. Da etter strenge Nissan standarder, og som vil kunne håndtere elbilene fra alle deres tre bilmerker.

Elbiler blir mer og mer populært også i vårt distrikt og de fleste nybilene vi har solgt i 2021 har faktisk vært elbiler.  

Han trekker frem bilnyheten Kia EV6 som den aller hotteste bilen for tiden, med sin romslige størrelse, lange rekkevidde og flotte design. Denne bilen treffer også langt utenfor målgruppen til Kia og har allerede skapt stor interesse hos forhandleren. Nissan Ariya er også en bil han tror vil selge godt i deres distrikt fremover, og gleder seg til å få både demobil og utstillingsbil på plass i utstillingen.  

Det satses stort på Elverum

Snart blir Mobile Elverum også enda større, da bilforhandleren i starten av 2022 overtar et lakk- og karosseriverksted på nabotomten, som legger til 1200kvm2 på bygningsmassen og 7 ekstra ansatte. Det bygges også et nytt dekkhotell i et separat bygg på tomten, som skal ferdigstilles vinteren 2022.

Når Mobile utvider bilforhandleren vår til dette kaliberet, er det fordi eier og vi har sterk tro på vekst i vårt distrikt. Vi har en stor geografisk dekning her i Innlandet og nå blir vi et komplett bilhus, med alle tjenester omhandlende bil samlet under samme tak.

Daglig leder avslutter med å ønske alle sine kunder velkommen for en hyggelig bilprat, i Elverums nå flotteste billokaler.