20.-22. mai arrangeres messen Eldrive22 på Kadettangen i Sandvika. Da vises frem det meste innenfor elektriske kjøretøy, både til lands og til vanns, og er det første arrangementet av sitt slag i Norge. Arrangementet er gratis å delta på, så går du med tanker om å skaffe deg et elektrisk fremkomstmiddel, bør du sette av tid førstkommende helg.

Hensikten bak messen er å presentere ulike grupperinger av EL-drevne kjøretøy, slik som biler, båter, sykler og scootere, som på sikt kan bidra til å nå nullutslippsmålet. Tidligere statsminister Erna Solberg, åpner arrangementet offisielt fredag 20. mai klokken 12.00 og det er ventet mange besøkende denne helgen.

Viser frem fire elektriske bilnyheter

Messen er delt inn i en innendørs og utendørs avdeling. Mobile Asker er tilstede med selgerne Kjetil Dysvik Johansen og Odd Bjarne Bjørvik og stiller ut elbilene Citroën ë-C4, Honda e, Mazda MX 30, samt el-varebilen Citroën E-Berlingo i boblehallen på Kadettangen. Som merkeforhandler for Honda, Mazda og Citroën og har de valgt ut de mest populære elbilene fra sitt vareutvalg, og lover noen unike kampanjetilbud til publikum denne helgen. I tillegg er dette biler med relativt kort leveringstid. 

Under messen blir det mulighet for å se bilene og booke prøvekjøring, i tillegg til at vi har flere gode kampanjetilbud på nettopp disse bilene. Så her er det bare å ta turen innom for en elektrisk bilprat, sier Odd Bjarne Bjørvik, selger nybil hos Mobile Asker.

Les mer om Eldrive22 her