Det nye tilskuddet i porteføljen har blitt møtt med stor entusiasme fra ledelsen. 

– Honda leverer biler som holder høy kvalitet. Nå som deres modellutvalg har utviklet seg i en positiv retning for det norske markedet, fant vi dette veldig spennende, forteller daglig leder i Mobile Ensjø, Kim Holtzschwartz. 

Et sterkt merke med en lang historie 

Historien til Honda strekker seg helt tilbake til 1946, da grunnleggeren Soichiro Honda etablerte selskapet med en visjon om å skape høykvalitetsmotorer for ulike formål. Etter en suksessfull start med produksjon av motorsykler, tok Honda steget inn i bilindustrien på 1960-tallet. I dag er Honda en av verdens mest respekterte bilprodusenter, og tilbyr et bredt spekter av modeller som tilfredsstiller forskjellige behov og preferanser. 

Ifølge Holtzschwartz er Honda et svært veletablert bilmerke som bør være tilgjengelig for Oslo-innbyggere. 

– Honda byr på elektriske kvalitetsbiler som har gode kjøreegenskaper og er gunstig priset! Et sterkt varemerke som Honda fortjener en plass i Oslo igjen. 

Knallsalg av Hondas el-SUV

Av de ulike bilmodellene trekker Holtzschwartz spesielt frem Honda e:Ny1 som en modell som Mobile Ensjø allerede har solgt svært godt av de to første ukene. 

– Det er ingen hemmelighet at elbiler er her for å bli! Elektriske e:Ny1 har fått en svært god salgsstart hos oss. Dette er en mellomstor SUV som har god rekkevidde, er godt utstyrt og som ikke minst har et kult design. 

– Gode seter og høy kjørekomfort blir også verdsatt av kundene, legger han til. 

HondaHondas helelektriske SUV er basert på den populære modellen HR-V.

For kunder som ønsker å utforske Honda-modellene tilgjengelig hos Mobile Ensjø, inkluderer utvalget Honda e:Ny1, Jazz og CR-V.

Kvalitet, pålitelighet og service i fokus

Mobile Ensjøs satsing på Honda lover å gi Oslos innbyggere et bredere og mer spennende utvalg av biler, med fokus på kvalitet, pålitelighet og en god kundeopplevelse gjennom hele kjøpsprosessen.

– Hos oss i Mobile skal kunden være sikker på at vi gir deg en god opplevelse i hele kundereisen. Vi strekker oss langt for at kunden skal være fornøyd med kjøp, men ikke minst etterpå. Det er kanskje da man ønsker service som mest! Fornøyde kunder er vår beste referanse, avslutter Holtzschwartz.

Mobile EnsjøSalgssjef Sindre Johansen Øystese sammen med Kim Holtzschwartz.

På utkikk etter ny bil fra Honda? Se Mobile sitt sortiment eller ta kontakt med Mobile Ensjø her