Den nye Astra Sports Tourer Electric er designet for å imøtekomme behovene til familier som verdsetter både ytelse, komfort og miljøvennlighet. Med sitt elegante og dynamiske utseende skiller den seg ut på veien, samtidig som den byr på en imponerende kjøreopplevelse.

Lang rekkevidde og rask lading

Med en rekkevidde på 413 kilometer (WLTP) samt fleksible ladeløsninger, er Opel Astra Sports Tourer Electric et pålitelig valg for deg som er mye på farten. Stasjonsvognen lades til 80 prosent på bare 26 minutter med 100 kilowatt hurtiglading (DC). I tillegg er den utstyrt med en 11 kilowatt ombordlader. 

Batteriet – et toppmoderne litiumionbatteri – er plassert i bilens understell. Dette gir en lav plassering av vekten, noe som resulterer i en effektiv kjøredynamikk uten å gå utover verken kjørekomforten eller plassen.

Astra Electric

Romslig bagasjeplass 

Den 464 centimeter lange Astra Sports Tourer Electric imponerer med sin romslige plass. Med en bagasjekapasitet på 516 liter (eller opptil 1 553 liter med baksetene nede), tilbyr denne elbilen nok plass til å imøtekomme behovene til moderne familier. Bagasjerommet er smart utformet for å maksimere bruksområdet, med fleksible løsninger som gjør det enkelt å organisere og bære alt fra dagligvarer til sportsutstyr. Baksetene kan dessuten deles 40:20:40, slik at du enkelt kan transportere større gjenstander. 

Enten du trenger plass til daglige ærend eller planlegger en lengre biltur med familien, vil Opel Astra Sports Tourer Electric sitt romslige bagasjerom være en pålitelig og praktisk følgesvenn. 

Sikkerhet og komfort i høysetet

Opel har lagt stor vekt på sikkerhet og komfort i utformingen av Astra Sports Tourer Electric. Med avanserte sikkerhetsfunksjoner og intuitive førerstøttesystemer, kan du som sjåfør få en avslappende og trygg kjøreopplevelse. 

Den er blant annet utstyrt med de siste Intelli-Lux® LED Pixel-lyktene, en banebrytende teknologi med 168 LED-elementer som tilpasses individuelt. Dette gjør det mulig å kjøre med fjernlysene på hele tiden, uten å blende andre trafikanter, og betydelig forbedre sikten. I tillegg tilbyr den avanserte Intelli-HUD (Head-Up Display) muligheten til å vise viktig informasjon rett foran førerens synsfelt på frontruten. Intelli-Vision-systemet aktiveres automatisk i revers, eller manuelt, og gir sanntidsbilder fra fire kameraer plassert rundt på bilen.

Astra Electric

Pris på Opel Astra Electric stasjonsvogn 

Med en pris fra 399 900 kroner, er dette en stasjonsvogn som gir mye for pengene. Den kommer også som en vanlig kombi, og det er ingen prisforskjell på kombimodellen og stasjonsvognen. 

Signerer du kontrakt hos Mobile innen 30. april 2024, får du 3 års fastrente på lån eller leasing til utrolige 0,99 % nominell rente.