Crossover SUV-en Nissan Ariya trykker på alle de rette knappene når det gjelder nordmenns preferanser på bil. Den er SUV-formet med høy sittestilling, har mulighet for firehjulstrekk og ikke minst lang rekkevidde. Den kan også trekke en tilhenger på opptil 1500 kg og ha taklast på 75 kg, noe som gir mulighet for skiboks på taket og turer til fjells.

Nissan Ariya er bilnyheten vi alle har ventet på i spenning, da den er skreddersydd for det norske markedet.

 

- Lars Dahl, salgs- og markedsansvarlig for nybil i Mobile.

Be om tilbud

12 års erfaring på elbiler

Han melder allerede om stor interesse rundt bilen og både tidligere Leaf-kunder og nybilkunder generelt har fått øynene opp for den mye omtalte bilnyheten fra Nissan. De første modellene av Nissan Ariya produseres nå i Japan og leveres til sommeren i Norge. Noe som vil si at om du bestiller bilen nå får du den levert inneværende år.

Nissan har lang fartstid med elektriske biler og er nok også forbundet av mange med nettopp elbiler. Så å velge Nissan Ariya som din neste bil, er et trygt og godt valg om du er på jakt etter en elbil i dette prissegmentet.

Nissan var faktisk først ute med masseproduksjon av en elbil allerede tilbake i 2010, med bestselgeren Nissan Leaf. Elbilen selger fortsatt godt i Norge og i 2021 var Nissan Leaf den mest populære brukt-elbilen som ble omregistrert, i henhold til Opplysningsrådet for veitrafikk (OFV). Det ruller i dag godt over 70 000 Leafer på veien (elbilstatistikk.no). Dahl tror at Nissan Ariya har potensialet til å bli en tilsvarende salgssuksess som sin «lillebror», til tross for at det er flere konkurrenter i markedet nå enn tidligere.

Nissan Ariya interiør

 

Svært konkurransedyktig på pris

Bilen er nemlig svært konkurransedyktig på pris i sitt segment, da innstegsmodellen av Nissan Ariya vil ligge fra kr 409 900,–. Bilen leveres med to forskjellige batteripakker, 63 kWh og 87 kWh, og kommer i fire forskjellige varianter. Både firehjulstrekk og performance-varianter er tilgjengelig, som gjør det enkelt å finne den versjonen som passer dine behov best.

Standardutgaven er imidlertid relativt godt utstyrt med blant annet elektrisk justerbare forseter, elektrisk bakluke, 360-kamera, oppvarmet frontrute og førerassistentsystmenet ProPILOT. Denne teknologien hjelper deg blant annet til å holde deg midt i filen og bruker kartleggingssystemet for å forutse kommende avkjøringsramper og svinger. Den bistår også ved parkering, slik at du kan overlate lukeparkeringen til bilen om du ønsker det.

Hurtiglading på 30 min

Salgssjefen forteller at etterspørselen etter elbiler i Mobile er betydelig og nå er de fleste nybiler som selges hos Mobile elektriske. Dette stemmer godt overens med trenden i Norge, som forteller at hele 8 av 10 norske bilkjøpere skaffet seg elbil i 2021, i følge OFV-statistikken. Med muligheten for å montere hjemmeladere og flere hurtigladestasjoner rundt omkring i landet vårt, opplever de fleste det som relativt uproblematisk å kjøre elektrisk. Med Nissan Ariya får du også hurtiglading som gir deg opptil 300 km på ca. 30 minutter.

Nissan Ariya er rett og slett den komplette familiebilen og et godt bilkjøp. Du får den hos våre Nissanforhandlere.  

Les mer om Nissan Ariya