Romslig, sikker og komfortabel er viktige nøkkelord som beskriver en god familiebil. Heldigvis har Hyundai skapt nye Hyundai KONA Electric, en bil som ikke bare oppfyller disse kravene, men som også har den nødvendige drivkraften for å holde tritt med familiens mange eventyr. 

Nå kan du endelig bestille din nye Hyundai KONA. Les mer om Longe Range-modellen her og bestill i dag.

Har vokst kraftig 

Nye KONA Electric er mye romsligere enn tidligere, noe som gjør den til en skikkelig familiebil. Lengden har økt med over 15 centimeter til 435,5 centimeter og akselavstanden har økt med 6 centimeter til 266 centimeter. Den har samtidig vokst 2,5 centimeter i bredden.

Innvendig har den også blitt vesentlig romsligere. Når du åpner dørene til nye KONA Electric, blir du møtt med et komfortabelt interiør som er skapt for å imøtekomme familiens behov. Spesielt i baksetet har seteryggene blitt tynnere for å gi bedre plass til passasjerene. Bagasjeplassen har økt til 466 liter, som gjør det enkelt å pakke inn alt du og familien trenger for en helgetur eller en lengre bilferie. 

Se alle våre nye bilmodeller fra Hyundai her

Nye hyundai kona

Liten SUV-elbil med stil 

Nye Hyundai KONA Electric tilfører en stor dose med stil og teknologi til familiens kjøreopplevelser. Den kombinerer bærekraftig mobilitet med et sportslig design, samtidig som den har beholdt SUV-preget. Med en oppdatert frontgrill, dynamiske linjer og markante detaljer, har den fått et friskt pust av energi som får den til å skille seg ut på veien. Denne modellen viser at elektrisk kjøring ikke bare handler om å være miljøvennlig, men også om å være stilsikker og nyskapende. 

KONA Electric kommer i et bredt spekter av stilige farger, slik at du enkelt kan velge den som best gjenspeiler din egen personlige stil. 

Forbedrede sikkerhetsfunksjoner

Sikkerhet er alltid øverst på listen når det gjelder en familiebil, og nye Hyundai KONA skuffer ikke. Den skiller seg ut med et nytt nivå av SmartSense aktive sikkerhetssystemer som alle jobber sammen for at du skal føle deg trygg på veien. Disse inkluderer blant annet kollisjonsunngåelse (FCA), blindsonemonitor (BVM), fjernstyrt parkeringsassistent (RSPA), nivå 2-selvkjøring (HDA 2) og førerstatusovervåkning (DSM). 

Den har i tillegg et stort utvalg smart teknologi som vil gjøre kjøreturen enda mer underholdende. Med en berøringsskjerm på 12,3 tommer og gode tilkoblingsmuligheter for smarttelefoner, kan du og familien ringe, diktere meldinger og nyte favorittmusikken deres mens dere er på veien.

Nye hyundai kona

Rekkevidde på over 50 mil og V2L-støtte 

En annen imponerende egenskap ved nye KONA Electric er Long Range-utgavens rekkevidde på over 500 kilometer. Denne har et 65,4 kWh-batteri, som er omtrent samme størrelse som før. Standardutgaven får et 48,4 kWh-batteri med rekkevidde på 342 kilometer. 

Det er verdt å merke seg at bilens batteri lar deg drive eksterne enheter med såkalt toveislading (V2L). Det betyr at du kan bruke bilen som en powerbank og lade alt fra PC-er til utendørs kokeapparat via en adapter som kobles til ladeporten.


Vil du vite mer? Les mer om nye Hyundai KONA Electric her, og få med deg salgsstarten på den nye Longe Range utgaven nedenfor.