Vis undermeny

Lukk undermeny

Servicetjenester

I tillegg til årlig service, anbefaler vi også å utføre tilleggstjenester for service.

Skifte av motorolje og oljefilter


For at motoren skal fungere optimalt, bør olje skiftes ut med jevne mellomrom. Uavhengig av kjørelengde, anbefaler vi å skifte motorolje minst en gang i året. Utfører du årlig service hos et av våre verksteder, er oljeskift allerede inkludert.

Det er ikke bare oljen som må skiftes, men også oljefilteret. Oljefilterets oppgave er å holde oljen ren, det er derfor lurt å skifte filteret i samme slengen som man skifter olje. Visste du at god motorolje kan redusere drivstofforbruket ditt? Vi hjelper deg med å finne riktig olje til din bil. Pris avhenger av oljetype, kvalitet og mengden som trengs.

Bremsevæskeskift


Dersom bremsevæsken er gammel kan man risikere at bremsene blir dårligere og i verste fall slutter å fungere helt. Grunnen til at dette skjer er fordi bremsevæsken er hygroskopisk, noe som betyr at den tiltrekker seg vann og fuktighet. Som et resultat av dette senkes kokepunktet på bremsevæsken og et lavere kokepunkt gjør at varmen som oppstår under kraftige nedbremsinger får bremsevæsken til å koke tidligere. Når dette skjer dannes det gassbobler i væsken som svekker bremsene.

Det anbefales å bytte bremsevæske på bilen annethvert år for å være sikker på at bremsene ikke svikter deg når du virkelig trenger dem.

Airconditionservice


Få frisk luft i bilen!
Lukter det vondt i bilen din? Da kan det hende du bør rengjøre klimaanlegget ditt. Den vonde lukten oppstår når støv, fukt og skitt samles opp i klimaanlegget, som igjen kan føre til en utvikling av bakterier, sopp og andre mikro-organismer. Vi anbefaler derfor rens av klimaanlegg ca. én gang i året, gjerne i forbindelse med ordinær service.

Husker du sist du tok en service eller rens av klimaanlegget ditt? Hvis ikke, er det mest sannsynlig på tide. Særlig dersom du i tillegg oftest parkerer utendørs, kjører korte turer, røyker i bilen eller opplever fysiske plager i form av irritasjon i øyne eller nese når du sitter i bilen.

En rens av klimaanlegget fjerner vondt lukt, bakterier, pollen, støv og nikotin, og minsker sjansen for allergiske reaksjoner slik at kjøreturene blir mer behagelig for både deg og dine passasjerer.

Ved airconditionservice suger vi opp kjølevæsken, vakuumpumper vekk fuktighet fra systemet og inspiserer alle deler. Deretter fylles klimaanlegget på nytt med anbefalt mengde kjølevæske fra produsent. Vi kontrollerer og eventuelt skifter også bilens kupéfilter og gjennomfører en kontroll av hele klimaanleggets funksjon og tetthet.

Hjulinnstilling


Slites dekkene dine ujevnt eller unormalt fort?
Hvis svaret er ja, er er det stor sannsynlighet for at du bør sjekke bilens hjulinnstilling!

Negative konsekvenser av å kjøre rundt med feil hjulinnstilling er at dekkene slites ut raskere. Bilen vil også kjennes ustabil eller du merker at styringen trekkes til enten mot høyre eller venstre når du slipper rattet. Disse konsekvensene kan føre til høye kostnader som følge av økt forbruk av drivstoff og hyppigere behov for å skifte dekk.


Bestill service


Relaterte kampanjer

EU-kontroll (PKK)

1.195,– 

Vi utfører periodisk kjøretøykontroll på alle biler.


Se alle kampanjer

Gjelder følgende avdeling(er):