Vis undermeny

Lukk undermeny

Verksted for skadereparasjon

Har du vært uheldig og fått en bulk eller ripe i lakken?

Våre autoriserte merkeverksteder er best på reparasjon av bilmerkene vi leverer. Etter reparasjonen kan du derfor være trygg på at bilen din ser like bra ut og er minst like sikker som før skaden oppstod. Ettersom vi kun benytter originale deler dersom noe må skiftes ut, vil også eventuelle bilgarantier fortsette å være gjeldene.

Alle våre skadeverksteder kan tilby skadetaksering, oppretting, lakkering, skifte og reparasjon av glass, montering av solfilm, og leiebil hvis du skulle trenge dette.

Lakkering og lakkbehandling


Skadeverkstedene hos Mobile utfører lakkering av alt fra mindre skader til hellakkering og omlakkering.

Tar du en lakkbehandling på bilen din, beskyttes lakken i lang tid fremover mot ytre påkjenninger som for eksempel UV-stråling, uvær, søle og veisalt. Dette er en fordel med tanke på at annenhåndsverdien også økes. Etter behandling blir bilen også enklere å vaske ettersom det ikke lenger fester seg like mye skitt på lakken. Vi benytter Drop Off keramisk lakkbehandling som er et unikt hybridprodukt som tåler alle typer avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse, som voks- eller polymerbaserte lakkbeskyttelser.

  • Nybil fra 4.900,–
  • Bruktbil fra 5.900,–
  • Rebehandling fra 1.200,–


Rustfjerning og antirustbehandling


Mobiles skadeverksteder sandblåser mye mer enn kun synlig rust. Ofte skjules rustdannelser under bilen av zinkslipp, en løs masse under bilen. Vi utfører det som må til for å kunne fikse rustskadene på en best mulig måte før bilen behandles med Mercasol antirustbehandling. Du som kunde vil alltid få beskjed og pris på utbedring (sandblåsing) hvis dette er nødvendig før Mercasol-behandlingen. Er det svært mye graverende rust på bilen slik at det ikke er mulig å sandblåse, kan vi tilpasse antirustbehandlingen. Mercasol antirustbehandling er godkjent av alle bilimportører. Det er et voksbasert produkt som sprøytes på etter grundig vask og evt. sandblåsing.

Skadetaksering og forsikringsskade

Vi har avtaler med de fleste store forsikringsselskapene.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn skademelding til ditt forsikringsselskap. Når skaden er registrert vil du motta et skadenummer som du oppgir til oss sammen med bilens registreringsnummer og en kort beskrivelse av skadens omfang, så hjelper vi deg med resten!

Lånebil ved verkstedbesøk

Mobile har tilbud om lånebil til alle sine verkstedskunder.

Gjelder følgende avdeling(er):