Batteriverksted hos Mobile

Som eksperter på elektriske biler utfører vi reparasjoner på høyspentbatterier og komponenter som tradisjonelle verksteder ikke har muligheten til.

Bestill time!

Mobile kan hjelpe deg med reparasjoner av høyspentbatteriet og andre komponenter til din elektriske bil, uansett bilmerke.* Våre dyktige mekanikere er sertifisert og har det riktige utstyret for å utføre det nødvendige vedlikeholdet bilen trenger.

For øyeblikket har vi kun batteriverksted hos Mobile Skøyen, men ved behov kan det avtales frakt fra din nærmeste Mobile-forhandler.

Unngå unødvendige og store reperasjoner

Gjennom grundig kontroll av bilens høyspentbatteri kan vi gå inn og skifte enkeltceller etterhvert som de får lavere kapasitet. Slik gjør vi reparasjonene vesentlig enklere og ikke minst rimeligere enn ved større utskiftninger av kompenter og batterier.

Åpningstilbud – kontroll til kun 299,–

For å feire åpningen av vårt første batteriverksted på Mobile Skøyen tilbyr vi kontroll av rekkevidde og batterikapasitet på din elbil til kun 299,–. Bestill time via skjema, så tar vi kontakt.

Usikker? – Ta kontakt!

Dersom du er usikker på om det er behov for kontroll eller reparasjon av din elbil, ta kontakt med oss – vi hjelper deg med å finne beste løsning.


*gjelder alle elektriske biler, med unntak av Tesla.