Bilpleie hos Mobile Ljosland

Trenger bilen din en grundig vask, antirustbehandling eller lakkbeskyttelse? Vi utfører førsteklasses bilpleie for alle merker!

Ta kontakt med oss på 474 62 170 eller bilpleie@mobile-ljosland.no

Vi har åpent hverdager fra 08.00 til 16.00.

Priser på kosmetisk klargjøring

Utvendig vask personbil499,–
Utvendig vask SUV/kassebil599,–
Innvendig vask m /støvsuging, rutepuss og matter990,–
Innvendig rens av seter, tak, gulv3.990,–
Maskinpolering2.595,–
Lakkrens med maskinpolering3.990,–Keramisk lakkbehandling

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte.

Drop Off er hele 1600 % hardere enn vanlig voks! Hardhetsgraden er 9H og holder i opptil 5 år om bilen vaskes regelmessig på en profesjonell måte.

Bilen skal inn til vedlikeholdsvask hver 12 mnd.. Da fjerner vi kjemisk alt av salt og forurensing som har kommet på bilen før vi rebehandler den med en ny topcoat med keramikk.

Drop Off behandlingen utføres på en arbeidsdag - men bilen må stå over natten for herding.

Husk at bilen ikke skal vaskes med noe form for kjemikalier de første 14 dagene etter behandlingen.

Ny bil5.490,–
Brukt bil6.490,–
Rebehandling (Drop Off Kjeramisk lakkbeskyttelse)1.390,–Antirustbehandling og støydemping

Mercasol antirustbehandling

Skrim Bilpleie er autorisert for rustbeskyttelse og understellsbehandling av ditt kjøretøy med Mercasol antirustprodukter og er medlem i Norsk Antirustforening.

Kontakt oss for gratis rustkontroll eller understellsbehandling i Kongsberg.

Medlemmer av Norsk Antirustforenings Garantifond kan tilby inntil 15 års garanti. Etter nøye inspeksjon, ved første gangs behandling før bilen er 24 mnd. Fra første gangs registrering, gis 3 års antirustgaranti. Denne garantien fornyes ved behandling hvert 3. år, etter bileiers initiativ, inntil 15 år på personbiler og inntil 10 år på varebiler og større biler over 3500 kg.

Første gangs behandling er en komplett behandling med demontering av plast innerskjermer og deksler. Bilen vaskes, tørkes, sprøytes så i alle kanal/hulrom og bunnen med et tynt penetrerende produkt. Utenpå dette sprøytes ”vått-i-vått” et tykkere produkt, slik at det blir en seig slitesterk overflate. Demonterte deler monteres og bilen vaskes utvendig etter en tids tørk. Deretter klargjøres den for utlevering til kunde.

Biler som har fått utstedt et delgarantibevis, må inn til en komplementerende behandling før den er 24 mnd.

Gode grunner til å antirustbehandle bilen:

  • I Norge benytter man ekstremt mye veisalt vinterstid. Salt medfører at alle biler ruster
  • Antirustgarantien fra bilfabrikken gjelder kun ”gjennomrust fra innsiden av metallplaten”
  • Trenden hos mange bilprodusenter er at man reduserer på antirustmiddel – voks i hulrom og PVC på understellet
  • Det er viktig med rustbeskyttelse av din bil hos et autorisert antirustverksted som benytter profesjonellt utstyr, samt spesial produserte sprøyteskjemaer og godkjente antirustprodukter. Våre antirustprodukter er godkjente for å benyttes uten at bilens garanti påvirkes.
  • Desto tidligere man rustbeskytter sin bil – desto bedre beskyttelse mot rust. Mange modeller har en fordel av å bli antirustbehandlet før man tar den i bruk.
  • Kollisjonssikkerheten og andrehåndsverdien er dårligere på en bil med rust.
  • En understellsbehandling hos Norsk Antirustforening er en investering som betaler seg med sikrere bil og en bedre annenhåndsverdi.


Her kan du se en kort film om forbehandlingen før Mercasol understellsbehandling:
Film 1
Film 2

Sliter du med hjulstøy?
Nye biler sliter med betydelig mer hjulstøy enn før og dette irritasjonsmoment for mange som har kjøpt seg ny bil de senere årene.

Bilprodusentene er opptatt av å spare vekt og CO2 utslipp og en av ulempene er at bilene støyer mye mer i cockpiten enn før.

Vi leverer støydemping under bilen som reduserer bilens hjulstøy med ca 30 % - vi påfører over 6 kg med vannbasert støydempingsmasse under alle 4 hjulhusene samt under bilen.

Noxudol lyddemping Det at vibrasjoner kan forårsake sjenerende lyd i f eks kjøretøy, båter og ventilasjonskanaler er et velkjent problem. Først og fremst er det i konstruksjoner av metall, plast og glassfiber hvor disse strukturoverførte lyder oppstår.

Noxudol lyddempingsmasse er en effektivt og tidsbesparende måte og forebygge strukturoverført lyd på.

Høy dempingsfaktor, lav vekt Noxudol Lyddempingsmasse har dokumentert høy dempingsfaktor, lav vekt og er enkel å påføre. Dette er noen av de egenskaper som blant annet skipsverv, togprodusenter og bil- og lastebilindustrien verdsetter. Påføres med pumpeutstyr eller pensel. Arbeidstiden kan minskes med opp til 80% ved å bruke Noxudol i stedet for tradisjonelle lyddempingsmaterialer. Meget god vedheft og fleksibilitet i kulde gjør at lyddempingsmassen sitter ordentlig på underlaget. Lyddempingsmassen absorberer kun en liten mengde vann, og kan derfor brukes der man vil kombinere lyddemping med kondens- og slitasjebeskyttelse.

Løsningsmiddelfri og overmalingsbar Noxudol lyddempingsmasse er vannbasert og inneholder dessuten rustbeskyttelsesinhibitorer som gir en korrosjonshemmende effekt.

En påføring gir en tykkelse på 1 mm tørr film. For best lyddempende effekt anbefales en tykkelse på 1,5-2mm tørr film. Når massen har tørket fullstendig kan den overmales med de fleste farger.

Referanser på støydemping kan leses om her: herSkinnreparasjoner

Har du slitte eller stygge skinnseter?

Vi bruker produkter fra Leatherlab, som verdens mest anerkjente merke for skinnfarging og skinnreperasjoner. Vår fagmann priser etter besiktigelse hos oss. Alle skinnseter kommer med egne skinnkoder. Dynamix produserer farge som matcher orginalfargen 100 %. Er derimot ikke fargen i listene har vi fargescanner for skinn som gjør at vi kan farge opp igjen alle farger på alle biler.

Vi kan reparere hull opptil 5 cm i diameter - både i skinn og i skai. Dette slipes så ned og gjentas helt til strukturen blir bra nok til å farges opp igjen.

Kontakt oss i dag for befaring og pristilbud.Foliering/solfilm

Ønsker du å skifte farge på din bil uten å lakkere den, har du kommet til riktig sted. Vi er godt skolerte innen foliering av bil. Vi er også proffe på toning av ruter. Kontakt oss- vi kan hjelpe deg med det meste av ønsker! Folier vi bruker er 3M, Avery og Xpel.

Noe av det mest revolusjonerende innen folie er XPEL ULTIMATE XPEL ULTIMATE er den mest revolusjonerende lakkbeskyttelses folie noensinne oppfunnet. Den bevarer bilen din og lakken dens som ny, og er totalt usynlig på bilen når den er montert av en profesjonell montør Med sin svært spesielle overflate, avviser XPEL ULTIMATE all form for forurensning som på vanlige filmer vil gi flekker eller gjøre at filmen gulner. I tillegg har overflaten på XPEL ULTIMATE spesielle ‘elastomeriske polymer’ som over tid helbreder og eliminerer eliminere små merker og mindre riper uten at du må gjøre noe som helst.XPEL ULTIMATEt har 10 års garanti mot, gulning, sprekker, peeling, flekker, og dekker både film og arbeidskraft. Kontakt oss i dag for godt tilbud til din bil