Om Mobile

Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av over 30 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for bilmerkene Alfa Romeo, Citroën, DS, Honda, Hyundai, Jeep, Fiat, Kia, Nissan, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Skoda og Volkswagen. Vi har til enhver tid over 1000 bruktbiler fra alle bilmerker på lager og kan derfor levere bilen du trenger, uansett behov.

Du finner oss og vårt brede utvalg produkter, varemerker og tjenester i Oslo, Viken, Innlandet, Vestland, Agder samt Vestfold og Telemark.

Mobile sine ansatte er stolte av jobben sin og har spisskompetanse. Du kan derfor være trygg på at vi tar svært godt vare på bilen du allerede har. Som verkstedkunde hos oss blir du tatt godt hånd om enten du trenger service, periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), skadereparasjoner, ruteskift, dekk eller andre deler og tilbehør til bilen din. Vi har kort ventetid og konkurransedyktige priser.

Bilen som transportmiddel er i stadig endring og Mobile følger med i front av denne utviklingen slik at vi kan fortsette å være en av Norges ledende mobilitets-leverandører også i fremtiden.

Livet i bevegelse

Vi er Mobile!

Bilen endrer våre reisevaner