Opel er et godt innarbeidet merke i distriktet her og vi er veldig positive til å få inn dette bilmerket i sortimentet vårt.

 

— Christoffer Homb, daglig leder

Han forteller at de håper på en «flying start» etter at nyheten gikk ut lokalt, og at de allerede har fått inn flere henvendelser på det nye merket. De gleder seg nå stort til salgsstart 1. mai.

Det er flere Opel modeller vi tror kommer til å passe godt inn i markedet her, og vil blant annet nevne Grandland X Hybrid4 – en ladbar hybrid med firhjulsdrift, 300 hester og elektrisk rekkevidde opp mot seks mil.

 

Elbilen Corsa-e kan også få et godt fotfeste i distriktet og hos tidligere Opel Corsa eiere. Den er en ny elektrifisert utgave av Opels velkjente småbil, med en rekkevidde på opptil 337 km.

 

Nytt og moderne bilanlegg i anmarsj

Det er ikke bare et nytt bilmerke som skal introduseres i tiden fremover for Mobile Elverum. Mobile er også i sluttfasen i forhold til planleggingen av et helt nytt og moderne bilanlegg på dagens plassering, med innflytting i løpet av 2021.

Dagens bygg er gammelt og slitt og vi trenger mer plass for at merkene våre skal komme til sin rett. Det nye bygget vil vise at Mobile satser stort i distriktet, og vil trolig også skape noen nye arbeidsplasser på sikt.