Helnorsk allsang

Mobile er en av hovedsponsorene til det populære og folkelige programmet Allsang på Grensen. Til tross for færre publikummere tilstede under selve filmingen på Fredriksten festning i Halden, er programmet fortsatt TV2s storsatsning i år også.

Med Kathrine Moholt og Staysman som erfarne programledere, er det duket for en ordentlig sangfest med en rekke av landets mest kjente artister. Marcus & Martinus, Halva Priset, Eva Weel Skram, Trygve Skaug og Admiral P er bare noen av trekkplastrene som blir å se i de 7 programmene som ruller på skjermen i sommer.

 

Et program som treffer folk flest
 

For oss Mobile-forhandlere i Østfold er samarbeidet med Allsang på Grensen et veldig positivt initiativ, som skaper god oppmerksomhet lokalt.

Men dette er ikke bare et konsept som treffer Østfoldingene godt, for Allsangprofilen treffer også målgruppen til Mobile; det er jordnært, ekte og treffer folk flest. Og ikke minst så er det et ordentlig «feel good»-program.


– Tor M. Karlsen, daglig leder hos Mobile Fredrikstad

Mobile bistår både crew og gjesteartister med biler, og i år er det Opel Mokka-e som får ekstra oppmerksomhet i programmene og på innspillingssettet.

Publikum på konsert

 

Sjekk ut Facebooksiden til Mobile for å følge med på Mobiles tilstedeværelse på Allsang på Grensen.

Det er bare å synge med!