Opel kommer til Mobile Fredrikstad

Opel Corsa-e blir sannsynligvis en av merkets viktigste modeller fremover, og salget er allerede i gang. God timing for Mobile Fredrikstad med andre ord, som i disse dager starter opp med salg av nettopp Opel.

At Mobile-forhandleren i Fredrikstad utvider sortimentet er riktignok ingen tilfeldighet; den beslutningen ble tatt allerede i juli denne sommeren. Siden den gang har det blitt gjort mye med lokalene i Stabburveien 20, som snart står ferdig med flunkende nytt interiør. Målet er å gi et moderne og innbydende førsteinntrykk, slik at kundene får sjansen til å se de nye modellene på best mulig måte.

Tor M. Karlsen, daglig leder hos Mobile Fredrikstad, stiller seg positivt til utvidelsen, og legger vekt på viktigheten av de nye elbilene i merkets portefølje: — Vi har store forventninger til nye Corsa-e. Kombinasjonen av god rekkevidde og gunstig pris gjør denne bilen høyst aktuell for oss, og vi har allerede startet salget. Med nye bomstasjoner både i og rundt byen, regner vi med at elbiler som dette bare vil øke i popularitet i årene som kommer.

Endringer er også å spore blant personalet hos Mobile Fredrikstad, som henter inn både selgere og mekanikere til de nye arbeidsoppgavene, i tillegg til nye krefter til delelageret. Dette sikrer god faglig kompetanse og kunnskap om de nye produktene. Avdelingen har allerede blitt godkjent som autorisert merkeforhandler, slik at samtlige reparasjoner og serviceoppdrag kan utføres med originaldeler- og verktøy.

— Vi gleder oss veldig over muligheten til å bli Opel-forhandler her i Fredrikstad, og kunne ikke sett for oss et bedre tidspunkt å komme i gang på enn dette, avslutter Karlsen.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):