Volkswagen klar med ny mini-SUV

Modellrekken hos den tyske bilprodusenten har vokst flere ganger i det siste, sist med en mellomstor SUV ved navn T-Roc. Nå kommer altså den enda mindre SUVen T-Cross, og med en startpris på lave 300.000, og en lengde på korte 411 centimeter, kan denne høye bilen fort bli en bestselger.

En stadig større andel av bilene som selges, både her til lands og i Europa, er nemlig av denne høyreiste og (mer eller mindre) terrenggående typen kjøretøy. Nå er faktisk hver tredje bil som selges en såkalt “Sport Utility Vehicle”, noe som kanskje virker rart gitt at flesteparten av disse aldri vil måtte bryne seg på noe mer krevende enn våt asfalt. Mange har imidlertid sansen for en høyere og mer oversiktlig sittestilling, samt det høye sikkerhetsnivået mange av disse farkostene kan skilte med. Med dette som utgangspunkt er det enkelt å se hvorfor vi har såpass god tro på T-Cross: Den har simpelthen akkurat det mange ser etter i en ny kompaktbil nå for tiden, nemlig funksjonalitet, pålitelighet og kvalitet til en gunstig pris.

Volkswagen T-Cross kan leveres i en rekke ulike varianter. Under panseret lever en tresylindret maskin med turbolader og én liter slagvolum. Denne leverer 115 hestekrefter som, gitt bilens egenvekt (under 1200kg) burde gi god ytelse både i byen og på landevei. På teknologifronten kommer alt tilgjengelig sikkerhetsutstyr som standard, inkludert systemer som automatisk nødbrems, filassistent, blindsonevarsler, bakkestartassistent, tretthetsvarsler, osv. Ellers leveres T-Cross i tre hovedvarianter: “Life”, “Style”, og “Style Exclusive”. Legg merke til at utstyr som ikke er inkludert i de rimeligere variantene i mange tilfeller kan bestilles som ekstrautstyr.

Vi tilbyr Volkswagen hos våre forhandlere Mobile Hokksund og Mobile Ljosland. Forhåndsbestilling av T-Cross har allerede begynt, og som alltid ber vi deg ta kontakt for oppdatert informasjon om utstyr, pris og levering.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):