Nye Honda CR-V: Finjustert på alle nivåer

Verdens mest populære SUV. Honda CR-V er nydesignet og omkonstruert fra bunnen, og den er blitt enda mer sofistikert – både inni og utenpå.

En ny kjøreopplevelse:
Vi har lagt mer i den – du får mer ut av den.

Helt nye CR-V er den mest avanserte og sofistikerte SUV-en vår noensinne. Den er konstruert for å gi et helt nytt nivå av engasjerende kjøreopplevelse. Når det gjelder motorene kan CR-V tilby førere valget mellom 1,5 VTEC TURBO eller det nyskapende i-MMD-hybridsystemet. Kombiner dette med 2WD-/4WD-alternativer, manuelt gir eller automatgir – og et sjuseters alternativ på 1,5-bensinmodellen – det er nødt til å finnes en ny CR-V som passer for deg.

Nye CR-V leveres med fullstendig tilkobling – og alt er lett tilgjengelig.

All førerinformasjon – skjermbildet (DII) – er til stede på dashbordet. Brukervennlige trykknapper styrer en rekke funksjoner. Berøringsskjermsystemet på 7” gir deg mobiltilkobling sammen med et fullstendig infotainmentsystem. Du er aldri utenfor rekkevidde i en CR-V.

Velg så mye – eller lite – informasjon du ønsker å se, ved bruk av Head-Up Display. Det er lett å vise hastighet, turtall, adaptiv cruisekontroll, Low Speed Follow, navigasjon, trafikkskiltgjenkjenning, indikatorer og girstillinger på frontruten ved å trykke på rattkontrollknappen.

Alle nye CR-V leveres med Honda SENSING, en omfattende pakke med teknologier for førerassistanse. CR-V kombinerer radar- og kamerainformasjon, noe som hjelper føreren på alle måter – fra kjøring på motorvei til hjelp med trygg parkering på trange steder.

Les mer på Honda.no

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):