Om Opel

Bertel O. Steen overtar ansvaret for importen av Opel i Norge. Konkurransetilsynet godkjente oppkjøpet av Opel Norge AS i forrige uke, og Mobile ser positivt på denne endringen med bakgrunn i at Bertel O. Steen er en profesjonell importør som kan vise til gode resultater for alle konsernets øvrige merker.

Mobile er trygge på at Bertel O. Steens overtakelse av Opel-importen er positivt for merkevaren, og at BOS ønsker å satse videre på Opel-forhandlere som viser vilje og evne til å satse på merket. En videre satsning på Opel samsvarer med Mobiles strategi — som vil fortsette å være den beste totalleverandøren på Opel i Norge i tiden som kommer.

I dag er Opel representert hos 15 av 33 forhandlere hos Mobile, noe som gjør merket til konsernets største målt i antall lokasjoner. Mobile er også forhandler av Citroën, og samarbeider godt med Bertel O. Steen da de allerede er importør for sistnevnte.

Daglig leder i Mobile, Paal Jahrmann, forteller: — Vi ser det som naturlig at vi vil sette oss ned med Bertel O. Steen så snart det lar seg gjøre, for å diskutere hvordan vi kan konvertere det gode samarbeidsforholdet på Citroën over til Opel. Dette ser vi virkelig frem til.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):