Chevrolet kommer til Mobile Sarpsborg

Nå er Mobile Sarpsborg eneste forhandler i Østfold som er autorisert til å selge deler og tilbehør, og utføre service og ivareta garantien til en rekke Chevrolet-modeller.

Dette er konsekvensen av at Autonor Import AS legger ned sin virksomhet, og dermed er det ti ulike forhandlere i Norge med disse rettighetene. Mobile Sarpsborg tilbyr altså service og delesalg til Chevrolet Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Malibu, Captiva og Trax. De mest entusiastiske av de som leser dette vil sannsynligvis legge merke til at alle disse modellene produseres i Sør-Korea, og det er fordi de modellene som produseres i USA ikke er omfattet av denne avtalen. Dette gjelder også privatimporterte biler.

Mobile Sarpsborg er autorisert merkeverksted for Opel og Honda, og vil fortsatt fungere som totalleverandør for disse merkene. Forhandleren utfører forøvrig EU-kontroll og andre reparasjoner på alle bilmerker. Les mer om forhandleren ved å klikke her, og vi ber deg ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Tekst: Tom-Erik L Monsrud, Foto: Mobile

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):