Lav pris for nye Hyundai Kona Electric

327.900 kr vil det koste deg å kjøpe nye Hyundai Kona Electric. Og, da er omtrent alt av ekstrautstyr inkludert som standard. Derfor er det kanskje ingen overraskelse at flere enn 20.000 nordmenn allerede nå står på venteliste for å få kjøpe den når salget åpner 1. juni.

Hyundai Kona vil stå i en særstilling når den kommer hit til Norge med en klasseledende salgspris. Blant andre elbiler i samme prissegment er både rekkevidde, hurtigladeevne og motorytelse en helt annen, og i sitt segment står Kona Electric for øyeblikket alene med mer enn 48 mil reell rekkevidde (WLTP), 100kW hurtiglading, og hele 204 hestekrefter. I tillegg vil det innovative karosseriet med lav luftmotstand og kort overheng både foran og bak sørge for å holde effektiviteten høy, kjørekomforten god, og den innvendige plassen stor.

Standardutstyret som følger med er også noe som gjør Hyundai Kona Electric så spesiell. Her er aller høyeste utstyrsnivå (Teknikk) inkludert, med avansert utstyr som head-up display, adaptiv cruise-kontroll, automatisk skiltgjenkjenning, batterivarme, automatisk klimaanlegg, filholdeassistent, ryggekamera, LED-hovedlykter og et avansert navigasjonssystem. Det eneste som kan fåes som ekstrautstyr er skinnseter, soltak og metallic lakk. Det er svært få, om noen i det hele tatt, som kan skilte med alt dette til en såpass lav pris.

Salgsstart for Hyundai Kona Electric vil for kunder på venteliste være 1. juni, mens den for alle andre vil være på den 2. juli. På begge datoer vil salge åpne klokka 08:00. Leveringer begynner i juli, og det forventes en jevn levering av bilene til kunder etter dette.

Tekst: Tom-Erik L Monsrud, Foto: Hyundai

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):