Sammenslåing for Mobile-forhandlere i Larvik

Mobile er et av Norges største bilkonsern, med 32 virksomheter under samme navn over hele Sør-Norge. Nå skal Mobile Solum AS slås sammen med Mobile Larvik AS for å sikre at Mobile fortsetter å tilby de beste tjenestene og tilbudene for sine kunder.

I praksis betyr dette at disse to forhandlerne får felles ledelse, og ett enkelt navn. Det betyr at nye Mobile Larvik AS kommer til å tilby fire bilmerker: Citroën, Honda, Nissan og Skoda, og ha et enda bredere utvalg av bruktbiler. André Lea vil fungere som daglig leder for den nye avdelingen, og forteller:

– Hensikten med fusjonen er å få til en mer effektiv drift over tid. Etter flere tøffe år velger vi å fusjonere butikkene for å være bedre rustet i et stadig mer presset marked. Synergiene ved at alle forretningene i konsernet nå drives under ett felles navn ser vi allerede at er positivt for oss. At begge forretningene i Larvik nå drives under ett navn og en ledelse vil også gi en positiv opplevelse for kundene og ansatte. Det er en spennende utvikling i forhold til drivlinjer i bil og vi står midt oppe i ett teknologiskifte om dagen. At vi har fire bilmerker i Mobile Larvik vil gjøre at vi står enda sterkere i konkurransen om å levere det kundene vil ha.

Den nye avdelingen kommer til å bruke begge lokaler som tidligere, og for kundene vil det aller meste fungere nøyaktig som før.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):