Facelift for Mazda 6

Flaggskipet til Mazda kommer i en ny og oppdatert utgave i 2018. Som den andre såkalte «face-lift» siden modellens lansering i 2012, fører oppdateringen med seg mange små, men nyttige og interessante endringer til et allerede prisvinnende design.

På utsiden vil Mazda 6 få ny grill og nye lykter med LED-kjørelys som standard. I tillegg vil bilen kunne fås i en ny rødfarge ved navn «Soul Red Crystal». (se bildet)

På innsiden vil det bli gjort større endringer, med nytt dashbord, infotainment-system og head-up display på innsiden av frontruten. Disse vil, sammen med en rekke kameraer på utsiden, kunne gi et 360-graders bilde med fugleperspektiv av bilens omgivelser slik at parkering og manøvrereing i trange parkeringshus blir enklere.

Det nye dashbordet vil også utsmykkes med ekte treverk, og eksklusivt nappa-skinn vil være å få tak i på høyeste utstyrsnivå. Setene foran vil også bli ventilerte, i tillegg til oppvarmede.

Kjørekomforten skal også bli bedre, med nye støtdempere og bedre støyisolering. Mazda har også ytt en innsats i å gjøre bilen stødigere på svingete veier, og nå vil også adaptiv cruise-kontroll med Stop&Go-funksjon bli tilgjengelig.

Bilen kommer til å bli tilgjengelig i Norge i midten av 2018.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Nyheten gjelder for følgende avdeling(er):