Vis undermeny

Lukk undermeny

Hybrid og ladbar hybrid hos Mobile

Hybridbiler går både på batteri og fossilt drivstoff og finnes i både ladbare og ikke-ladbare varianter.

Batteripakken i ladbare hybrider, også kjent som plug-in hybrider lades opp på samme måte som i en elbil og kan kjøre lengre på strøm enn en vanlig hybridbil takket være et større batteri. Vanlige hybridbiler har mindre batterier og kan kjøres korte distanser på ren strøm. De kan heller ikke lades fra en ekstern strømkilde, da batteriet lades opp av energien som produseres i forbrenningsmotoren. Selv om man ikke kan kjøre like langt i el-modus reduserer man uansett kostnader og drivstofforbruk ved at bilen kun bruker strøm ved start og lave hastigheter. Felles for begge er at når det er tomt for strøm begynner bilen å bruke bensin eller diesel som drivstoff istedenfor.

Fordelene ved å velge hybridbil og ladbar hybrid er at man får lavere kostnader og utslipp på småkjøring i hverdagen. Med en ladbar hybrid er nok også den største fordelen at man ikke trenger å ha rekkeviddeangst hvis man skal ut på lengre turer ettersom bensin og diesel benyttes når batteriet er tomt. Det er derfor en ypperlig bil å ha med på ferie. Man betaler også lavere avgifter enn på tradisjonelle fossile biler noe som fører til en gunstig kjøpspris og mye bil for pengene.

Blant Mobile sitt store utvalg finner du hybridbiler og plug-in hybrider fra bilmerkene Hyundai, Mitsubishi, Volkswagen og Kia.Under finner du en oversikt over hybridbiler og plug-in hybrider til merkene vi er forhandler av:

Hyundai IONIQ plug-in hybrid
Hyundai IONIQ hybrid

Mitsubishi Outlander PHEV

Volkswagen Golf GTE ladbar hybrid
Volkswagen Passat GTE sedan ladbar hybrid
Volkswagen Passat GTE stv. ladbar hybrid

Kia Optima plug-in hybrid
Kia Optima stv. plug-in hybrid
Kia Niro hybrid

Våre forhandlere er eksperter på alle typer hybridbiler og står klare til å hjelpe deg med å finne bilen som passer deg og dine behov. Sjekk ut våre aktuelle kampanjer på hybrid og plug-in hybrid eller kontakt din lokale Mobileforhandler for en hyggelig prat i dag.

Relaterte kampanjer

Nye Honda CR-V Hybrid automat

2.990,–

per måned inkludert vinterhjul og metallic lakk.

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

-29.065,–

IONIQ Plug-in Hybrid inkludert Teknikk utstyrspakke, skinnseter, vinterhjul og metallic lakk.

Kia Niro

2.990,–

per måned. Inkl. komplette vinterhjul og met. lakk

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

20.000,–

Kampanje på SafeTech+ pakke (verdi 69.100,–)

Suzuki Ignis SUV 4x4 Hybrid

20.000,–

Kampanje på SafeTech-pakke (verdi 55.000,–)

DEFA hjemmelader

15.950,–

Fra 15.950,– inkludert montering.


Se alle kampanjer

Gjelder følgende avdeling(er):