Vis undermeny

Lukk undermeny

Elbiler hos Mobile

Bilens fremtid er definitivt elektrisk med tanke på klimaendringer, økende mangel på fossilt brennstoff, og voksende byer. Elbiler har blitt mer folkelige og anvendelige slik at de stiller likt med fossile biler med tanke på størrelse, komfort og design og er nå et naturlig valg for mange, spesielt i og rundt større byer. Rekkevidden økes og det blir stadig flere ladestasjoner overalt. Det er også mange fordeler ved å kjøre elbil i dag. I tillegg til svært lave drivstoffutgifter får man blant annet fritak for merverdiavgift og engangsavgift, lavere årsavgift, gratis parkering og lading mange plasser, gratis fergeturer i riksveinettet, man slipper å betale bompenger og får tillatelse til å kjøre i kollektivfeltet med noen unntak. Firmaer som bruker elbil som firmabil får også igjen høyere kilometergodtgjørelse og halvert firmabilbeskatning.

Mobile er med i fronten av utviklingen sammen med en rekke av våre anerkjente importører (Hyundai, Opel, Citroën, Nissan, Mitsubishi, ŠKODA, Volkswagen og Kia.) Vi har med andre ord et stort utvalg elbiler i alle klasser, enten du har lyst på en el-SUV, liten elbil, elektrisk varebil eller kompaktbil.


Under finner du en oversikt over elbilene til merkene vi er forhandler av:

Hyundai IONIQ Electric
Hyundai KONA Electric

Opel Ampera-e

Citroën C-ZERO
Citroën E-Berlingo Multispace

Nissan LEAF
Nissan E-NV200 Evalia
Nissan E-NV200

Mitusbishi iMiEV

Kia Soul Electric
Kia Nira Electric - Kommer!

Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-up!

Våre forhandlere er eksperter på elektriske kjøretøy og står klare til å hjelpe deg med å finne bilen som passer deg og dine behov enten du er på utkikk etter elektrisk person- eller varebil. Sjekk ut våre aktuelle kampanjer på elbiler eller kontakt din lokale Mobileforhandler for en hyggelig prat i dag.

Gjelder følgende avdeling(er):