Nye Opel Corsa-e


Fantastisk rekkevidde og velutstyrt bil til en hyggelig pris. Kåret til Europas beste bilkjøp.

Ja takk, jeg ønsker tilbud

EKSKLUSIV LANSERINGSMODELL

FERDIG UTSTYRT MOBILE e-EDITION

Kundeverdi 17.000,–. Kampanjen gjelder så lenge lageret rekker

JEG ER INTERESSERT

Helt nye

Opel Corsa-e

Mobile e-EDITION

Kun 294.900,–

eller 2.990,– pr. mnd*

 • Vinter- og Komfortpakke
 • Multimedia NAC Navigasjon 7” Berøringsskjerm
 • Digital førerinfoskjerm i farger
 • Parkeringssensor og 180° Panorama ryggekamera
 • LED nær- og fjernlys
 • VINTERHJUL eller HJEMMELADER

MER INFORMASJON

Startpris: 267.900,–

AUTOBEST 2020 – Best Buy car of Europe

Internasjonale journalister fra totalt 31 land har sammen stemt frem nye Opel Corsa og Corsa-e som beste bilkjøp i Europa for 2020. De omtalte bilen som:

“Dynamisk, praktisk og elektrisk: Nye Opel Corsa-e er den elektriske bilen for alle”

Opel Corsa er nå den første modellen som noen gang har vunnet tre generasjoner på rad.

Helt ny.

100% elektrisk.

 • Inntil 337 km elektrisk rekkevidde
 • 136 hk og 50 kWh batteri
 • 11 kW hjemmelading*
 • 100 kW hurtiglading
 • Varmepumpe (5 kW)
 • Apple CarPlay™ og Android Auto™

*Ekstrautstyr“Lang rekkevidde, lav pris og morsom å kjøre. Hva mer kan man egentlig be om?”

«Men kombinasjonen av å være prispresser, ha et snasent design, god rekkevidde, enkelte praktiske løsninger – og fravær av virkelig irritasjon, gjør Corsa-e til en bil som fremstår forbausende fornuftig og som flere bør vurdere.»

Nettavisen Livsstil, 16.08.2020.“Nye Corsa-e er ikke bare en elbil, den har tatt småbilsjarmen tilbake.”

«Mer gjennomsnittlig enn best på plass, tech-følelse og pris (den er relativt kostbar med alt utstyr). Men den elektriske biten er glimrende, både hva gjelder forbruk og rekkevidde, ladeegenskaper og i kjøring. At den er så enkel å bruke, og har så høy komfort, er andre høydepunkter.»

Bil og motorbloggen, 23.07.2020.Norges håndballforbund kjører Opel

Christian Berge er Opel-ambassadør

Opel og Norges Håndballforbund har inngått en treårige bilavtale. I tillegg presenteres trener for herrelandslaget, Christian Berge som Opel-ambassadør.

“Vi i Opel sier at «Fremtiden tilhører alle» – mens Norges Håndballforbund har «Håndball for alle» som sin visjon. Det gir oss et perfekt utgangspunkt for lagspill på nye arenaer.”

Marte Haldorsen, markedssjef for Opel i Norge.

Opel har også inngått et ambassadørsamarbeid med Håndballguttas landslagssjef Christian Berge. Gjennom prosjektet «Berge på ballen» skal Opel og landslagssjefen sammen jobbe for å stimulere til økt aktivitet innen barne- og ungdomshåndball.

Imponerende rekkevidde
Nye Corsa-e har rekkevidde på imponerende 337 km* (WLTP) på én lading, og batteriet i Corsa-e kan hurtiglades til 80% på bare 30 minutter. Perfekt til hverdagskjøring og helgeturer.

Sports- og regenereringsmodus
Med den nye Corsa-e gir vi deg valget mellom tre ulike kjøremodus – Normal, Eco og Sport. Sistnevnte sørger for økt respons og mer sportslig dynamikk, mens Eco sørger for optimalisert rekkevidde.

0–50 km/t på 2,8 sekunder
Elmotoren på 100 kW (136 hk) og et maks moment på 260 Nm, gjør at nye Corsa bruker 2,8 sekunder fra 0-50 og 8,1 sekunder til 100 – begge prestasjoner som bidrar til å understreke bilens sportslige egenskaper.

Eksteriør
Nye Opel Corsa-e viser tydelig hva tysk ingeniørkunst står for av presisjon og design. Bilen har nytt dynamisk frontparti, en sportslig profil og et bakparti som vekker oppmerksomhet.

Interiør
Innvending får du oppleve det presise håndverket, elegante detaljer og kjenne på materialer av høy kvalitet. Det sportslige instrumentpanelet lyser opp og inspirerer til lange kjøreturer.

Interessert?

Send inn skjemaet under for å be om tilbud eller bestill prøvekjøring.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Privatleie Opel Corsa-e: Forskuddsleie: 30.000,–. 36 mnd./36.000 km. Etableringsgebyr 3.790,–. Totalpris: 141.430,–. Totalpris og månedsbeløp vil variere med rentenivået.

Oppgitt rekkevidde er foreløpig, og har blitt bestemt i henhold til WLTP testprosedyre (R (EC) nr. 715/2007, R (EU) nr. 2017/1151). EG-typegodkjenning og samsvarssertifikat er ikke tilgjengelig ennå. De foreløpige verdiene kan avvike fra den offisielle endelige typegodkjenningsdata. Ditt daglige batteriforbruk vil variere og er avhengig av ulike faktorer. Spesielt: Personlig kjørestil, veiforhold, utetemperatur, oppvarming / klimaanlegg, forhåndsvarming.

*Teoretisk verdi, kalkulert basert på 330 km WLTP rekkevidde. I en offentlig hurtigladestasjon (100 kW likestrøm). Tilsvarer lading fra flatt batteri. Ladetiden kan variere med type og effekt på ladestasjonen, utetemperaturen på ladestedet og batteritemperaturen.

Forbehold om feil.

Du er nå inne på en kampanje fra Mobile For å gå til forsiden, klikk her.