Opel Combo-e


Utslippsfri varebil uten kompromisser

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Helt nye

Opel Combo-e

Kommer i 2021

275 km rekkevidde*
50 kWh batteri
100 kW motor (136 hk)
800 kg nyttelast
750 kg hengervekt
To- eller tre seter
To lengder – L1 og L2
Inntil 100 kW hurtiglading

MELD INTERESSE

*Foreløpige tall etter WLTP-standarden

Salget starter til våren.

Når Opel lanserer sin nye Combo-e gjør den utslippsfri transport av varer og tjenester tilgjengelig for alle som trenger en kompakt og fleksibel varebil.

Salget av Combo-e starter til våren, og de første kundene får bilen sin i løpet av høsten.To lengder

Med en rekkevidde på 275 kilometer (foreløpige tall) etter WLTP-standarden, er nye Combo-e bygget på EMP2 plattformen fra PSA. Med batteriene plassert under gulvet er lasteplassen og fleksibiliteten den samme som vi kjenner fra fossilvarianten som ble kåret til årets varebil i Europa i 2019.

Combo-e har plass til to eller tre personer og kommer i to lengder. Den korteste av de to er 4,40 meter lang, mens L2, har en lengde på 4,75 meter. Med en makshøyde på 1,84 meter, passer den perfekt inn, også i trange parkeringshus.

Best I klassen

Combo-e har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) og et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.

- Litium ion-batteriet på 50 kWh kan hurtiglades med inntil 100 kW, det gjør at 80 prosent av batteriet kan lades på 30 minutter – det er raskest i klassen.

Sikkerhet og komfort hentet fra personbilene

Nye Combo-e har tatt med seg komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra Opels personbiler, som head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems. Støtte for Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til å gjøre arbeidsdagen enklere.Er du interessert?

Send inn skjemaet under, så tar din valgte forhandler kontakt med deg.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Du er nå inne på en kampanje fra Mobile For å gå til forsiden, klikk her.