Mazda6 stasjonsvogn


Bilen hele familien elsker!

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Kjøreglede og førsteklasses komfort

En elegant og allsidig bil som raskt blir en del av din aktive og krevende hverdag. Med vår KODO – Soul of Motion-design, neste generasjons teknologi og et nytt og eksklusivt interiør, er stasjonsvogn-modellen romslig og fleksibel, og den håndterer alle oppgaver. Weekender og turer med familie og venner med komfort og kjøreglede, spesielt med de ventilerte forsetene. Den oppsiktsvekkende stylingen formidler eksklusiv og moden design som fremheves av våre nye signaturfarger, Soul Red Crystal og Machine Grey Metallic.

Det vanskeligste er å sette fra seg bilen

Håndterer alle utfordringer. Vi har designet vår mest avanserte Skyactiv-Teknologi for å bringe Jinba Ittai-følelsen av samhørighet med bilen til et nytt og inspirerende nivå. Motorteknologien gir rask respons på dine kommandoer, kombinert med friske kjøreegenskaper, presis styring og vår aller mest raffinerte og komfortable kjøreopplevelse.

Gir et slående førsteinntrykk

Bestill prøvekjøring

Den perfekte totalpakken

Familieturer, langweekender eller bare en rask tur til byen blir en god opplevelse takket være kjøregleden i nye Mazda6 stasjonsvogn. Våre dyktige håndverksmestre og designere brukt hendene og formet hver eneste linje og kurve og med KODO – Soul of Motion-design stråler den modenhet og eleganse.

Ingeniørens visjon

“Vi har designet nye Mazda6 for den entusiastiske bilføreren. Eksteriøret er designet med dynamikk, slik at bilen uttrykker bevegelse selv når den står stille. Det samme temaet går igjen i kupeen. Straks du setter deg inn opplever du bevegelse og entusiasme. Et førermiljø hvor du kan konsentrere deg om inspirerende kjøreopplevelser.”

Mer informasjon?

Send inn skjemaet under hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tilbudet.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):