Helt nye Mazda3


Sportslig og kraftfull!

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Kun 339.500,–

COSMO 122hk MHEV 2.0l bensin inkludert metallic lakk og vinterhjul.

Bestill prøvekjøring

Vekker følelser allerede før du setter deg bak rattet.

Helt nye Mazda3 hatchback gjør inntrykk med kraftfull og inspirerende tilstedeværelse og sterk sportslig appell. Den er designet for å gi deg følelsen av at du ser på et stykke kunst og ikke bare en bil. Lyset spiller med linjene i karosseriet og gir inntrykk av bevegelse, også når bilen står stille.

Utviklet for å skape følelser

Det som skiller våre designere og håndverksmestre fra andre er den sterke viljen til å finne former med perfekt skjønnhet. De bruker hendene og former leire for å skape former, linjer og teksturer som gir liv til skjønnheten. Bilen er en fryd for sansene både innvendig og utvendig. Kjøregleden i helt nye Mazda3 tar følelsene med på en reise.

Sett deg bak rattet

Kontakt oss

Den reneste definisjonen av lyd

I helt nye Mazda3 kan du la deg inspirere av det ypperste innen lyd. Bose og Mazda har samarbeidet tett for å studere hvordan fysikk og følelser i kombinasjon kan gi en mer intens nytelse av musikken. Lydanlegget er dypt integrert i bilen og høyttalerne er optimalt plassert, med Bassmatch for utrolig basseffekt.

Perfekt balanse

Følelsen av balanse er like viktig når du kjører som når du går. Det gir deg trygghet i alle situasjoner. Vi har fått eksperter til å jobbe sammen for å styrke følelsen av at helt nye Mazda3 fungerer som en forlengelse av kroppen, og vi har brukt menneskesentrert teknikk og Skyactiv-Vehicle Architecture for å få dekk, seter og chassis til å fungere harmonisk sammen med deg.

Mer informasjon?

Send inn skjemaet under hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tilbudet.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):