Se alle kampanjer fra Mobile

Se mer!

Honda Jazz


Kjøp før avgiftsøkningen i september! Fra kun 256.900,–

LØP OG KJØP FØR PRISEKSPLOSJON!

Den 1. september innfører myndighetene høyere avgifter på nye biler. Det blir med andre ord et prishopp på 20-30 prosent eller mer. Er du på leting etter ny bil bør du ta turen innom din lokale Mobile forhandler i løpet av sommeren. Les mer om avgiftsøkningen her!

NYE HONDA JAZZ Elegance ADAS navi

Fullspekket av muligheter

Honda Jazz er bedre enn noensinne med et stilig eksteriør og et praktisk og romslig interiør.

Nå fra kun 256.900,–

MOTTA MER INFO

MER ENN DU SER VED FØRSTE ØYEKAST

Det romslige interiøret er utviklet for å passe perfekt til livsstilen din.

Ikke la deg lure av størrelsen på den nye Jazz. Den nye stilen er dristig og tøff på utsiden og har massevis av plass på innsiden. Det romslige interiøret er best i klassen, inkludert de justerbare Magic Seats, og gjør den kompakte bilen både praktisk og elegant.

Kompakt, praktisk og morsom å kjøre.

Den nye Dynamic-modellen har en 130 hk 1,5-liters i-VTEC-motor, og er en energisk og livlig bil med høy ytelse. Den tar deg med på en sporty kjøretøy som matcher det spennende utseendet. Effektiviteten står fortsatt i fokus, og den har alt du forventer av Honda Jazz – og mer til.

Kontakt oss for mer informasjon

Send inn skjemaet under hvis du ønsker mer informasjon om tilbudet, har spørsmål eller lyst til å bestille prøvekjøring.

Kampanjen gjelder for følgende avdeling(er)

Honda Jazz: Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om feil. Snittforbruk: 0,45 l/mil, CO2-utslipp: 104 g/km. Imp.: Honda Motor Europe Ltd.