Nye Honda e


Banebrytende teknologi, smarte løsninger og et retro-futuristisk design.

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Reserver din Honda e i dag.

Fra 266.200,–

Gå til reservasjonssiden

Attraktive linjer. Rent og enkelt design.

Minimalisme gir ikke bare bilen et mer attraktivt utseende, det gjør den også mer effektiv. Det er denne kombinasjonen av elegant, moderne design med avansert teknologi som virkelig får Honda e til å skille seg ut fra mengden.

Førerfokusert design

Honda e er romslig, lett og komfortabel – et design som er ulikt alt du tidligere har opplevd. Den er blant de romsligste bilene i sin klasse med en kupé uten midtkonsoll og bakseter med god benplass for passasjerer.

Avansert teknologi, raffinert enkelhet

Honda e har mange innovative funksjoner, f.eks. Honda parkeringshjelp og speilsystemet med sidekamera, som hjelper deg når du kjører rundt i byen. Bakhjulene er drevet av en kraftig elektrisk motor for å gi bedre respons. Honda e akselererer og bremser farten med regenererende bremsing, alt styrt med én pedal. Bilen er Honda sin første spesialbygde, helelektriske bil, og den kombinerer stabilitet og manøvrering med rask lading og et unikt vannkjølt batterisystem. Resultatet er optimal rekkevidde både ved høye og lave temperaturer.

De siste teknologiske nyvinningene pakket i et enkelt og attraktiv design. Honda e er et strålende eksempel på hvordan enkelt fokus på det viktigste kan oppnås ved å fjerne unødvendige elementer.

Ja takk, jeg ønsker mer informasjon.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Alle priser er inkl. mva. og frakt Oslo. Lokal frakt kan tilkomme. Årsavgift kommer i tillegg. Avbildede modeller kan avvike tilbud. Forbehold om feil.

.