DEFA hjemmelader


Testvinner på sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet. Eliminerer risikoen for brann og gir deg rask ladetid.

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Det er påkrevd med ladestasjon for å få fulladet en elbil med de nyeste batteriløsningene over natten. Lad raskt og trygt hjemme uten risiko for varmeutvikling og brann. Fungerer på alle el- og ladbare hybridbilder.

Kontakt meg

eRange UNO

Fra 17.250,– inkludert montering.

Leveres med uttak eller fast kabel. Inntil 7,4kW AC-lading. Ladestasjonen har Type-2 lade uttak og er designet spesielt med tanke på plassering i private og halv-offentlige omgivelser, innen- eller utendørs. Alle deler er konstruert, produsert og testet for å tåle nordisk klima, med lave temperaturer, vann, snø og is.

Laderen er universelt utformet og passer like godt inn ved et moderne inngangsparti, som i en røff garasje.

NYHET! eRange IQ

25.390,– inkludert montering.

Markedets mest avanserte ladestasjon med smart styring og kontroll. Fast kabel.

Perfekt for deg som ønsker mulighet for avlesning av strømforbruk og styring av tilgang via SMS eller WebApp. Justerbar ladeeffekt 1,4 til 22kW.

eRange DUO

36.450,– inkludert montering.

Dekker ladebehov for to biler. Inntil 14kW fordelt på to uttak. Leveres med adgangskontroll (RFID-leser) og strømdeling mellom uttakene. Maksimal ladestrøm på begge uttak er 30A.

Strømdelingen vil dele mellom 1×30A og 2×15A avhengig av om én eller to biler er tilkoblet. Designet for å kunne tåle det nordiske klimaet med lave temperaturer, regn, snø og is. Ladestasjonen er stilren og passer inn i de mest moderne omgivelser såvel som i røffe garasjeanlegg.

Hvis du er usikker på om du har nok tilgjengelig strømkapasitet til å kunne lade effektivt hjemme, er homeCLU løsningen for deg. HomeCLU utnytter tilgjengelig strøm optimalt ved å delegere tilgjengelig kapasitet slik at du alltid har nok strøm. Pris 5.900,-

Ja takk, jeg ønsker mer informasjon.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Prisene inkluderer montering med inntil 10 meter strukket kabel. Forbehold om feil.

Du er nå inne på en kampanje fra Mobile For å gå til forsiden, klikk her.