Opel Grandland X HYBRID4 plug-in


NYHET! Den nye Norges-SUVen med 300 ladbare hester og firehjulsdrift.

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Privatleie til kun

3.695,–* pr. måned

  • 2,99% rente
  • Inkludert vinterhjul

Spar 15.000,–

*Forskuddsleie 75.000,– 36 mnd./45.000 km. Termingebyr 106,– og etableringsgebyr 4.250,– Rente 2,99%. Totalpris: 212.270,–.


Opel Grandland X Premium HYBRID4

  • Ladbar hybrid
  • 61 km elektrisk rekkevidde (WLTP)
  • Hurtiglading
  • 300 hk
  • 4×4 SUV
  • Forbruk på kun 0,14 liter pr. mil
  • Automat


Kjøpspris fra 499.900,–

Opels nye ladbare hybrid-SUV.

MOTTA MER INFORMASJON

Med et forbruk på bare 0,14 liter pr. mil og et CO2-utslipp på kun 49 gram er Grandland X HYBRID4 et viktig bidrag til å tilfredsstille fremtidens utslippsmål.

To elmotorer
Grandland X HYBRID4 er utstyrt med en 200-hesters 1,6-liters bensinturbo og to elmotorer på 80 kW (109 hestekrefter) hver. På forakselen er motoren koblet samme med en åttetrinns girkasse. Den andre elmotoren er sammen med inverter og differensial integrert i bakakselen, og sørger for at kreftene fordeles til de hjulene som har best grep.
En elektrisk rekkevidde på 61 kilometer, målt etter WLTP, vil bidra til at kundene kan kjøre en stor andel av sine turer helt utslippsfritt.

Fire valg
Føreren kan velge mellom fire kjøreprogram: Elektrisk, Hybrid, 4×4 eller Sport. Disse er skreddersydd for å tilpasse oppsettet av bilen til ulike kjøreforhold. I Hybrid vil bilen selv finne den mest effektive utnyttelsen av drivlinjen, mens det elektriske kjøreprogrammet vil være optimalt for kjøring i byer og tettbygde strøk. 4×4-innstillingen gir maksimum grep under vanskelige kjøreforhold.
I tillegg til lading fra vanlig stikkontakt, vil Grandland X Hybrid4 også støtte hurtiglading. Med en vegglader hjemme på 7,4 kW, tar det rundt en time og 50 minutter og fullade batteriet.

Kjør med en pedal
For ytterligere å optimalisere forbruket, gir vi føreren mulighet til å øke nivået for regenerering. I praksis vil momentet i elmotoren sørge for å bremse bilen så mye i køkjøring, at den i praksis kan kjøres med en pedal.

Ja takk, jeg ønsker mer informasjon.

Send inn skjemaet under hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om tilbudet.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Opel Grandland X Premium HYBRID4 plug-in: Forbruk blandet kjøring 0,14l/mil, utslipp CO2 49g/km. Alle priser er inkl. mva. og frakt Drammen. Lokal frakt kan tilkomme. Avbildede modeller kan avvike tilbud. Forbehold om feil.