Nye Honda e


Den nye elbilen fra Honda kan lades til 80% på kun 30 minutter!

Ja takk, jeg ønsker tilbud

Nyhet! Nå er det mulig å reservere nye Honda e.

Gå til reservasjonssiden

Det ytre

Honda e Prototype har et moderne, retroaktig utseende med få detaljer og et sportslig preg. De symmetriske LED-frontlyktene har svart bakgrunn, i likhet med baklyktene. Med et øye for selv de minste detaljer har alt som kan skjules, blitt nettopp det. Førerassistansesystemene er nesten usynlige for øyet. Ladepunktene er ute av syne. Taket synes å sveve lett over de rene vindusflatene.

Det indre

Den åpne utformingen av Honda e Prototype gjenspeiler det japanske arkitektoniske prinsippet Ma. Ordet beskriver det åpne rommets dynamiske egenskaper. Hondas designere og ingeniører samarbeidet om å skape et konsept med flatt gulv og bakhjulsdrift som gir rom for et slikt åpent interiør. Naturlig treverk og myke, naturlige ullstoffer bringer ro til det innvendige rommet. Den rene og tydelige grafikken på sjåførens informasjonsskjerm og infotainmentsystem tilfører det naturlige preget et hint av moderne teknologi. Oppbevaringsrom og ladepunkter sørger for at alt finner sin plass.

Avansert teknologi, raffinert enkelhet

Det digitale dashbordet i Honda e Prototype finner du sømløs tilkobling av smarttelefoner, talestyrte systemer og fyldig informasjon om førerens reise og kjørestil. Det tradisjonelle sidespeilet er erstattet av nye, avanserte videokameraer som viser omgivelsene i større detalj enn noe speil kan gjøre, og som praktisk talt eliminerer faren for blindsoner. I tillegg reduserer videokameraene luftmotstanden. På det elegante, toeikede rattet finner du knapper som gir rask tilgang til viktige funksjoner.

Ja takk, jeg ønsker mer informasjon.

Denne kampanjen gjelder for følgende avdeling(er):

Forbehold om feil.