Solgt!

Nissan e-NV200

Nissan e-NV200 40Kwh 109Hk Evalia -R.Kamera -5 Seter -1.Eier! -Må Sees 2019, 10 461 km, kr 318 900,-

Totalpris

318.900,-

Månedspris

Lånekalkulator

Endre verdiene til høyre for å beregne månedspris på alle våre bruktbiler.

Kontantbeløp:

Løpetid:

Søk om finansiering
 • Årsmodell

  2019

 • Km.stand

  10.461 km

 • Fargebeskrivelse

  Hvit

 • Interiørfarge

  Black

 • Biltype

  Flerbruksbil

 • Girkasse

  Automat

 • Drivstoff

  Elektrisitet

 • Hjuldrift

  Forhjulsdrift

 • Effekt

  109 W

 • Vekt

  1.592 kg

 • Antall seter

  5

 • Biltype

  Personbil

Kontaktinformasjon

Mobile Ensjø AS
Gladengveien 9
0661 Oslo

Ring E-post

Utstyrsliste

 • Sommerhjul
 • Vinterhjul

Beskrivelse

Meget pen og velholdt 2019 Nissan e-NV200 40Kw 109Hk Evalia Edition 5 seter personbil m/Ryggekamera og DAB til salgs.

Bilen bærer preg av godt vedlikehold og er EU-godkjent frem til 20.05.2023
Det er montert ABAX kjørebok i bilen, samt takstativ.

Garantibeskrivelse:
5 år / 100.000km
Utløpsdato: 20.05.2024

Bilen er kjøpt ny i Norge og har kun hatt en eier.
3 års serviceavtale medfølger bilen.


Personbilen Nissan e-NV200 5 seter har vært og er en av Nissans store suksesser. Med gode kjøreegenskaper, god plass og ikke minst god kjørekomfort, scorer Nissan e-NV200 høyt når det kommer til å være den perfekte personbilen for dem som trenger mye plass.

Nå har Nissan endelig kommet med e-NV200 i elektrisk utgave! Bilens jevne og stillegående drift oppfyller behovene til alle som ønsker kjøreglede og trygghet, uten å inngå kompromisser når det gjelder praktiske løsninger. Bilen vi har til salgs er også utstyrt med den store 40Kwh batteripakken, som ikke kan sammenlignes med 24Kw med betraktelig mindre rekkevidde.

Nissan e-NV200 gir en tilfredsstillende og smidig kjøreopplevelse både på motorvei og småveier. Perfekt for noen som trenger en bil med god plass og rekkevidde!

Uansett garanterer vi en god kjøreopplevelse!

Ring meg gjerne direkte på tlf: 944 81 297 eller send mail til: lars.refsnes@mobile.no for nærmere opplysninger om bilen, prøvekjøring/visning, eller en hyggelig bilprat.


Velkommen til Mobile Ensjø AS.

Du finner oss lokalisert i Gladengveien 9 sentralt på Ensjø i Oslo. Hos oss skal du som kunde være trygg på at vi med vår kunnskap og genuine interesse for bil, skal kunne bistå og rettlede deg til å finne akkurat den bilen du søker og som tilfredsstiller dine behov.

Foruten et bredt utvalg av nyere brukte biler i de fleste fabrikat og modeller, er vi autorisert nybilforhandler av Citroen, Honda, Hyundai og Opel.
Vi har et mekanisk verksted med topp moderne utstyr og profesjonelle mekanikere som er spesialutdannet, samt et delelager som skaffer tilveie det meste du som kunde skulle ha behov for av tilbehør til din bil.

Mobile Ensjø AS er heleid av Automobilgruppen som i dag består av 33 forhandlere fordelt rundt om i Norge. Dette gir oss en unik mulighet til å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av fabrikat og modeller – enten gjennom våre egne butikker eller gjennom vårt brede kontaktnett. Har vi ikke den bilen du ønsker deg, skaffer vi den gjerne på bestilling.

I tillegg til dette tilbyr vi svært konkurransedyktige betingelser på alle tilleggsprodukter – alt dette for å gjøre din handel så forutsigbar og enkel som mulig.

ÅPNINGSTIDER:
Mandag-Tirsdag-Onsdag-Fredag 09.00-17.00
Torsdag 09.00-19.00
Lørdag 10.00-15.00

NB: Vi holder også vår butikk åpen utover ovennevnte åpningstider dersom våre åpningstider ikke passer for deg som kunde. Dette kan avtales nærmere med en av våre selgere. Alle våre selgere er tilgjengelige på tlf frem til klokken 22.00 hver dag, inkludert lørdager.

GARANTI:
Alle våre biler leveres med garanti og reklamasjonsrett.

FINANSIERING:
Gunstig finansiering fra 0,- kr kontant både kjøp og leasing igjennom våre samarbeidspartnere Nordea Finans og Santander. Vi finner den løsningen som passer best for deg.

FORSIKRING:
Vi formidler markedets rimeligste bilforsikring gjennom vår samarbeidspartner Enter Forsikring. (Inklusiv motor og drivverk dekning, leiebil og veihjelp).

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din eksisterende bil i bytte til riktig pris, enten som direkte kjøp eller som delbetaling på din nye bil. Ta nærmere kontakt for tilbud om innbyttepris.

LEVERING/HENTING:
Kommer dere med fly kan bilen gjerne vises/hentes på Gardermoen flyplass. I tillegg har vi T-banestasjon en kort spasertur fra butikken vår.
Vi kan også tilby gunstig frakt og leverer over hele Norge etter avtale!

DAB+ RADIO
Vi monterer DAB+ i alle våre bruktbiler, som ikke har dette fra før. Spør en av våre medarbeidere om tilbud på dette.

Velkommen til en trygg og sikker bilhandel her hos oss på Mobile Ensjø AS.


*Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.