​Å finne den beste familiebilen for deg og dine, kan være utfordrende. For å hjelpe deg på veien, har vi plukket ut noen av de mest imponerende elbilene som dekker alle behov for den moderne familien. 

BYD Atto3

BYD Atto3

BYD Atto3 representerer det neste steget innen elektriske kjøretøy. Med sin romslige, innvendige plass og smarte design, er BYD Atto3 den perfekte bilen for både små og store familier. Den har nok plass til å romme alt fra barnevogner til reisebagasje, samtidig som den er kompakt nok til å enkelt manøvrere i byen. Atto3 tilbyr enestående kjøreegenskaper og et interiør som er designet for å imøtekomme behovene til hele familien.

Med avanserte sikkerhetsfunksjoner, som kollisjonsvarsler og adaptiv cruisekontroll, gir den trygghet under kjøring. Hele familien kan nyte komfortabel og sikker kjøring, uansett hvor eventyrlystne eller hverdagslige reisene måtte være.

Pris: Fra 399 900,– 
Bagasjeromsvolum: 440 liter 
Rekkevidde: 420-568 km (WLTP) 
Forbruk: 163 Wh/km
Ladetid 30-80 % (DC-lading): 29 minutter
Drivhjul: Tohjulstrekk 

Les mer om BYD Atto3 her

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

Med sitt ikoniske retrodesign og moderne teknologi, har Volkswagen ID. Buzz blitt et populært valg blant store familier som ønsker å kombinere nostalgi med fremtidsrettet drivstoffeffektivitet. Denne elbilen har romslig plass og innovative funksjoner som gjør den perfekt for lange familieutflukter og daglig pendling. Avanserte sikkerhetsfunksjoner og tilkoblingsmuligheter gir både trygghet og underholdning til alle passasjerer. Enten dere er på vei til hytta på fjellet eller en dagstur på stranden, er Volkswagen ID. Buzz det ideelle valget for norsk familiesamhold på hjul.

Pris: Fra 615 500,–
Bagasjeromsvolum: 1 121 liter
Rekkevidde: 418 km (WLTP) 
Forbruk: 208 Wh/km
Ladetid 5-80 % (DC-lading): 30 min 
Drivhjul: Bakhjulsdrift 

Les mer om Volkswagen ID. Buzz her

Nissan LEAF

NIssan LEAF

Nissan LEAF er en elbil som har klart å etablere seg som et ledende valg blant familiebiler, og det er ikke uten grunn. Med sitt imponerende utvalg av funksjoner og egenskaper, kombinert med en romslig og fleksibel plass, dekker LEAF alle behovene til en moderne familie på en enestående måte.

Først og fremst byr LEAF på en lang rekkevidde på én enkelt lading, noe som gjør den ideell for lange familieturer. 

Sikkerhet er en annen viktig faktor for familier, og LEAF skuffer ikke på dette området. Med avanserte sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsvarsling, blindsonevarsler og automatisk nødbrems, kan familien føle seg trygg og beskyttet under enhver kjøretur.

Pris: Fra 234 000,–
Bagasjeromsvolum: 420–435 liter 
Rekkevidde: 385 km (WLTP) 
Forbruk: 166 Wh/km 
Ladetid 0-80 % (DC-lading): 30 min
Drivhjul: Forhjulsdrift 

Les mer om Nissan LEAF her

Volkswagen ID.5 

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5 er den ideelle familiebilen som kombinerer bærekraft, komfort og praktisk funksjonalitet. Med sin imponerende elektriske rekkevidde og rikelige plass, imøtekommer ID.5 familiens behov. Det romslige interiøret gir komfortabel sitteplass for hele familien, og bagasjerommet får faktisk plass til seks liter mer enn ID.4. 

Bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert kollisjonsvarsling og automatisk nødbremsing, som gir ekstra trygghet for både sjåføren og passasjerene.

Pris: Fra 490 700,–
Bagasjeromsvolum: 549 liter
Rekkevidde: 513 km (WLTP) 
Forbruk: 160–166 Wh/km 
Ladetid 10-80 % (DC-lading): 28 min
Drivhjul: Tohjulstrekk 

Les mer om Volkswagen ID.5 her

Kia EV6 

Kia EV6

Kia EV6 skiller seg ut med sitt sportslige design og imponerende ytelse. Dette er den første elbilen som er konstruert på selskapets spesialiserte elbilplattform, og er også den første som utnytter 800 volts ladeteknologi, noe som muliggjør raskere lading. Med sin kraftige elektriske motor og ladekapasitet, kan du nyte lange kjøreturer uten bekymring for å måtte stoppe hyppig for å lade. Dette gjør den ideell for familieferier eller helgeturer hvor du og familien ønsker å utforske nye steder uten store begrensninger.

Med romslig interiør og bagasjeplass, er det nok plass for hele familien og deres eiendeler. Interiøret inkluderer også praktiske lagringsløsninger og smarte funksjoner som gjør det enkelt å organisere og holde eiendeler ryddig og organisert. 

Pris: Fra 469 900,–
Bagasjeromsvolum: 490–511 liter
Rekkevidde: 528 km (WLTP) 
Forbruk: 165–219 Wh/km 
Ladetid 10-80 % (DC-lading): 18 min 
Drivhjul: To- og firehjulstrekk

Les mer om Kia EV6 her

Mobile hjelper deg å finne den beste bilen for din familie 

Har du noen spørsmål om disse eller andre bilmodeller? Ta kontakt med din Mobile-forhandler for å få hjelp til å finne den rette bilen for din familie og ditt budsjett.